Ρομάντζο στις διακοπές: Τι φάση;

Όταν ένα ρομάντζο των διακοπών δεν μπορεί να φύγει απ' το μυαλό σου, μήπως υπάρχει τρόπος να αποκτήσει συνέχεια;
Ρομάντζο στις διακοπές: Τι φάση;
Ήσασταν σε κοινή παρέα. Ή γνωριστήκατε εκεί, φουλ τυχαία. Ήπιατε μερικά ποτά, ή και πολλά, μεθύσατε και βρεθήκατε σε σεντόνια ξενοδοχείου, ή στην ακρογιαλιά. Το ζήτημα δεν είναι το πώς, ούτε το πού. Το ζήτημα είναι ότι έγινε, ήταν τέλειο και τώρα θέλεις κι άλλο.

Κι άλλο σεξ, κι άλλες ευκαιρίες να μεθύσετε μαζί ή και περισσότερο συναίσθημα. Ηλιοβασιλέματα στην πόλη και όχι στο νησί. Σεξ στα δικά σου σεντόνια και ξενύχτια καθημερινά, όχι με την μαγεία των διακοπών. Για να δούμε, μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή η φαντασίωση;

Αρχικά, πού ζείτε;
Ζείτε στην ίδια πόλη εκτός διακοπών; Τότε τέλεια, μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις αυτό το κείμενο θεωρητικά και να στείλεις μήνυμα για να βρεθείτε. Να αφήσεις την κατάσταση στην τύχη και στις ορμόνες σας και να προσευχηθείς για το καλύτερο. Αν δεν ζείτε στην ίδια πόλη, ή αν θες να υπεραναλύσεις το ζήτημα λίγο παραπάνω, συνέχισε να διαβάζεις.

Έπειτα, πόσο αμοιβαίο νιώθεις πως ήταν αυτό;
Επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο "μοιραστήκαμε μια ξεχωριστή στιγμή μαζί" και στο "μοιραστήκαμε μια ξεχωριστή στιγμή και μετά εξαφανίστηκε". Τα ραντεβού (ή οι επιπλέον ξεπέτες) δεν πρέπει να είναι κυνήγι φαντασμάτων. Αν δεν ένιωσες τον ίδιο ενθουσιασμό από την άλλη πλευρά, μάλλον θα κουραστείς χωρίς λόγο.

Αν δεν μένετε στην ίδια πόλη...
...τι ακριβώς είναι αυτό που θες; Η σχέση από απόσταση χρειάζεται λίγη παραπάνω γνωριμία για να παίξει σοβαρά ως επιλογή, άρα για αρχή θα σου πούμε να τσεκάρεις πώς θα πάει η επικοινωνία σας μετά τις διακοπές. Αν απαντάει με όρεξη και δεν μοιάζει να θέλει να σε αφήσει στις διακοπές, περνάμε στην βιντεοκλήση, και μετά βλέπουμε.

Επίσης, αυτά είναι μερικά πράγματα που μπορεί να σκεφτείς για την όλη φάση, και εμείς θα σου τα εξηγήσουμε. Επειδή μέσα στην ανάγκη σου για επικοινωνία/αγάπη/σεξ, πολύ πιθανό είναι να χάσεις το νόημα, ή να βλέπεις τα πράγματα πιο ρομαντικά απ' ό,τι είναι.

"Μμ, δεν έχει τόση πλάκα τώρα..."
Μπορεί να το σκεφτείς αυτό, επειδή οι άνθρωποι έχουν άλλη αύρα όταν είναι σε διακοπές. Και αυτό τους κάνει πιο γοητευτικούς. Επίσης, στις διακοπές όλοι γίνονται τουλάχιστον 15% πιο διαθέσιμοι σεξουαλικά, και αυτό ισχύει και για εσένα. Αν βρεθήκατε και σε πιο καθημερινό πλαίσιο και ένιωσες ότι κάτι λείπει, μάλλον αυτή η γνωριμία δεν έχει νόημα να προχωρήσει.

"Μα, ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής μου"
Σκέφτηκες την πιθανότητα πως ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής σου επειδή και οι δυο σας ήσασταν διακοπές και δεν σας ένοιαζε αν θα ξαναδείτε ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα να βγάλετε την απόλυτη τσόντα από μέσα σας; Και ότι αυτή την τσόντα δύσκολα την βγάζετε στην καθημερινότητά σας;

"Νιώθω ότι γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου"
Δεν λέμε ότι αυτό δεν είναι ένα συναίσθημα που αξίζει να κυνηγήσεις, αλλά επίσης θα σου πούμε ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μην γνωρίζεις τόσα πολλά για αυτόν τον άνθρωπο και οι ορμόνες σου να προτρέχουν λιγάκι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v