Τα 10 πιο δολοφονικά μηνύματα που μπορείς να λάβεις

Δεν είναι πολλά πράγματα που μπορούν να μας κάνουν να λυσσάξουμε, αλλά το χεράκι αντί για ένα ρημάδι "Οκέι" είναι σίγουρα ένα από αυτά.
Τα 10 πιο δολοφονικά μηνύματα που μπορείς να λάβεις
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταστρέψεις έναν άνθρωπο όσο μιλάτε στο chat. Το να σταματήσεις απλά να απαντάς και να εξαφανιστείς είναι μόνο ένας τρόπος να το κάνεις – και σίγουρα αυτός που θα προκαλέσει τον περισσότερο πόνο σε μορφή αναπάντητων ερωτημάτων. Μπορείς να το κάνεις όμως και δίνοντας μια χαρά το παρόν στην συζήτηση, με μικρούς αλλά καθόλου ανεπαίσθητους τρόπους.

Αυτά είναι τα πιο επιθετικά πράγματα που μπορείς να κάνεις όσο μιλάς στο chat με κάποιον.

*Το να βάλεις τελεία
Αν είσαι από το 1% που στο chat γράφει κανονικές προτάσεις, με τελείες, κεφαλαία και όλα τα συναφή, καλώς. Αν, όμως, ξαφνικά αποφασίσεις να βάλεις τελεία σε ένα σου μήνυμα, μάλλον έχεις νεύρα. Παράδειγμα: Σου ζητούν να κάνεις κάτι, και απαντάς “εντάξει.”, μαζί με την τελεία.

*Μάλιστα
Το μάλιστα έχει από μόνο του την ενέργεια ενός εντάξει με τελεία. Είναι τόσο ισχυρό. Αλήθεια δεν σου άρεσε αυτό που άκουσες.


Δεν ήθελες να μπεις καν στον κόπο να γράψεις ΟΚ. Γιατί μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το μήνυμα αν τόσο δεν ήθελες να μιλήσεις;

*Reaction με thumbs up
Αγενές αν βάλεις το emoji ως απάντηση, ξεκάθαρο χαστούκι αν το κάνεις ως αντίδραση σε μήνυμα.

*Χα
Ένα σκέτο χα, σημαίνει πως αυτό που διάβασες δεν σε έκανε να νιώσεις καθόλου “χαχα”. Πιθανότατα το αντίθετο.

*Τα emoji δεν βλέπω/δεν ακούω/δεν μιλάω
Οι τρεις μαϊμούδες. Σκοτώνουν οποιαδήποτε κουβέντα, ανά πάσα στιγμή. Κατά βάση, όμως, χρησιμοποιούνται αμυντικά, άρα εδώ ίσως να έχουμε δικαιολογημένη κακία.

*Δεν έχω τίποτα
Όσο ψέμα είναι όταν το λες φωναχτά, τόσο ψέμα είναι και στο chat. Πρόσωπο με πρόσωπο υποτιμάς την νοημοσύνη του άλλου, στο chat υποτιμάς τις ικανότητές του να διαβάζει.

*Θέλω να μιλήσουμε
Είναι ακόμα χειρότερο από το να το πεις φωναχτά. Φωναχτά, τουλάχιστον, ο άλλος περιμένει πως θα του πεις αμέσως τι συμβαίνει. Ενώ εδώ τον αφήνεις να περιμένει και να μαντεύει.

*Το σκέτο χαμογελάκι
Πριν δεκαπέντε χρόνια, σήμαινε ότι χαμογελάς. Πλέον σημαίνει ότι χαμογελάς επειδή θες να σκοτώσεις κάποιον. Συγγνώμη, η κουλτούρα προχωρά, πρέπει κι εμείς μαζί της.

*Το να απαντήσεις σε κάτι ξεκινώντας άλλη κουβέντα
Δηλαδή να αγνοήσεις εντελώς το μήνυμα που σου ήρθε, επειδή πιθανότατα δεν σου άρεσε, και να αλλάξεις την κουβέντα όσο πιο επιδεικτικά γίνεται. Τι σου έφταιξε;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v