ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

6 φρίκες που τρώει ένας αθεράπευτα ρομαντικός

Το σύγχρονο dating δεν είναι φτιαγμένο για αθεράπευτα ρομαντικούς ανθρώπους. Περισσότερο το λες συναισθηματικό ναρκοπέδιο.

6 φρίκες που τρώει ένας αθεράπευτα ρομαντικός

Η ζωή δεν είναι εύκολη αν είσαι ρομαντικός. Αν είσαι από εκείνους τους ανθρώπους που επιμένουν να πιστεύουν στα παραμύθια, και θα επιμένουν μέχρι τα βαθιά γεράματα. Ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα, επειδή ένας πλανήτης γεμάτος με κυνικούς θα ήταν αφόρητος.

Το θέμα είναι πώς επιβιώνει ένας αθεράπευτα ρομαντικός με τους ήδη μπόλικους κυνικούς που υπάρχουν εκεί έξω. Ακόμα περισσότερο, πώς επιβιώνει σε μια κουλτούρα που και η ίδια γίνεται κάθε χρόνο και πιο ωμή - από το πώς γίνεται πλέον μια προσέγγιση, μέχρι την επικράτηση των ανοιχτών σχέσεων ως Πράγμα Που Γίνεται Πλέον Συχνά.

Επιβιώνουν μια χαρά, θα σου πούμε εμείς. Επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, και το happy end μας το κερδίζουμε (γ#μώτο). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίζουν και κάτι τρελές φρίκες πού και πού.

Το "απλά βγαίνουμε, δεν τρέχει κάτι"
Κι όμως, κάτι τρέχει, σωστά; Δηλαδή, για να βγαίνετε, σίγουρα κάτι θα πρέπει να τρέχει, αλλιώς θα είχατε σταματήσει να βγαίνετε. Αν έχει μπει και το σεξ στην μέση, τότε το πράγμα γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένο. Επειδή δεν είναι το ίδιο εύκολο για όλους τους ανθρώπους να μην αναπτύξουν συναισθήματα για τους ανθρώπους με τους οποίους κάνουν σεξ.

Το σεξ από το πρώτο ραντεβού
Όσο οπισθοδρομικό κι αν σου ακούγεται, το σεξ από το πρώτο ραντεβού δεν είναι για όλους. Αλλά όσο πιο αποδεκτό (και μπράβο) έχει αρχίσει να γίνεται το κόνσεπτ, τόσο περισσότερο οι άνθρωποι αρχίζουν να το απαιτούν. Που δημιουργεί πρόβλημα, έτσι δεν είναι;

Η έμφαση στα πολλά, πολλά μηνύματα
Επειδή, μικρό μυστικό: Και οι πιο ρομαντικοί άνθρωποι δεν γουστάρουν και τόσο να σου γράψουν ένα ποίημα μέσω μηνύματος. Αν είναι να το κάνουν το ούμπερ ρομαντικό πράγμα, θα σου το γράψουν σε μια περγαμηνή, να φτουράει κιόλας, και να κερδίσουν κουλ πόντους. Σε μήνυμα είναι cringe.

Η όλη φάση "φίλοι με προνόμια"
Φτου, κακά. Αν ήταν έτσι, να ερωτεύονταν τους φίλους τους και να τα έκαναν όλα μαντάρα. Αυτή η συνθήκη απλώς δεν μπορεί να λειτουργήσει για ρομαντικά άτομα. Δεν μπορεί να αποτελέσει καν επιλογή.

Το Instagram και το "είδα το story σου"
Το γεγονός ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που θα δουν και θα αντιδράσουν στο story σου για να δηλώσουν ότι σε γουστάρουν είναι ήδη τέρμα εξωγήινο για κάποιον που προτιμά το ρομάντζο. Το γεγονός ότι αυτή η επικοινωνία του Instagram γίνεται νόρμα είναι απλά ανησυχητικό.

Τα παιχνίδια μυαλού
Κάπου, δεν ξέρουμε σε ποια στιγμή ακριβώς, το πώς φερόμαστε στα άτομα που φλερτάρουμε άλλαξε. Ίσως το πνεύμα των εποχών επιβάλλει κάτι διαφορετικό, και ίσως να έρθει ξανά ο καιρός που οι άνθρωποι θα ψιθυρίζουν πάλι γλυκόλογα ο ένας στο αυτί του άλλου και δεν θα βλέπουν τις σχέσεις ως ένα πεδίο μάχης, στο οποίο ό,τι νιώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ακόμα και η αλήθεια χρειάζεται να φοράει καινούργια ρούχα αν θέλει να είναι αρεστή τη σύγχρονη εποχή."

Γκεόργκ Κριστόφ Λίχτενμπεργκ

  • 1835: Ο άγγλος φυσιοδίφης Τσαρλς Ντάργουιν (γνωστός στην Ελλάδα ως Κάρολος Δαρβίνος) φτάνει στα νησιά Γκαλάπαγκος, μία συστάδα νησιών στα δυτικά της Νότιας Αμερικής. Στις πέντε εβδομάδες της παραμονής του θα κάνει παρατηρήσεις στο πλούσιο ζωικό βασίλειο των νησιών, που θα του δώσουν μετέπειτα την αφορμή να διατυπώσει τη θεωρία του περί της φυσικής επιλογής των έμβιων όντων.


    1934: Ο Ντόναλντ Ντακ, η διάσημη πάπια της Ντίσνεϊ, εμφανίζεται για πρώτη φορά και σε κόμικ-στριπ εφημερίδας.

    1977: Πεθαίνει η Μαρία Κάλλας, ελληνοαμερικάνα λυρική καλλιτέχνιδα. (Γεν. 2/12/1923)

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2