12 σέξι κινήσεις που τελικά δεν αρέσουν στις γυναίκες

Εσένα μπορεί να σε ευχαριστούν αλλά εκείνη πιθανότατα όχι.

Οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου έχουν καταστρέψει κόσμο. Επικές σφαλιάρες, υπερβολική υποκριτική επιπέδου Νίκολας Κέιτζ κατά τη διάρκεια του σεξ, λυσσασμένες γυναίκες – η αισθητική ζωικού βασιλείου καλά κρατεί στις αγαπημένες μας ιστοσελίδες. Δες το, κανείς δεν στο απαγόρεψε. Αλλά μην έχεις την απαίτηση να αρέσουν και στην παρτενέρ σου. Γι’ αυτά, ενημερώσου από την κατηγορία Amateur.

Το υπερβολικά γρήγορο δάχτυλο: Αν δεν είσαι δονητής ή γυναίκα, πιθανότατα το κάνεις λάθος. Για την ακρίβεια οι γυναίκες δεν το κάνουν αυτό στις προσωπικές τους στιγμές. Καλύτερα αγόρασε ένα δονητή.

Η έξαλλη γλώσσα: Είναι απαράδεκτο να γλείφεις μία γυναίκα όπως το πρώτο παγωτό του καλοκαιριού. Ξέρεις τι εννοούμε, όταν σφίγγεις πολύ τη γλώσσα και την πας πέρα δώθε όπως η ουρά ενός Τζακ Ράσελ. Η γλώσσα δεν πρέπει να είναι σφιγμένη, αλλά χαλαρή.



via GIPHY




«Θέλω να σε γλείψω παντού»: Όταν το λες μεταφορικά και εννοείς ένα-δύο σημεία, είσαι οκέι. Όταν όμως εννοείς όντως ολόκληρο το σώμα, σου έχουμε κακά νέα: Καμία δεν θέλει να υγρανθεί τόσο, ούτε να τη γλείψεις στα πλευρά.

Γλουτιαία βία: Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή. Αν όμως έχει ξεκινήσει η πράξη αργά και αισθησιακά, στην κλασική στάση που βολεύει να χειροδικήσεις και εσύ ρίξεις μία άκυρη σφαλιάρα – όχι, αυτό δεν είναι θεμιτό.

Σκληροπυρηνική μάλαξη στήθους: Το στήθος είναι σχεδόν τόσο ευαίσθητο, όσο οι όρχεις. Φαντάσου να κάνει μασάζ η κοπέλα σου στους όρχεις σου με τον τρόπο που της πιάνεις το στήθος στο σεξ. Δε θες.

Γλείψιμο στην πατούσα: Σε καμία που δεν έχει κάποιου είδους φετίχ με τις πατούσες, δεν αρέσει να της γλύφεις τις πατούσες. Απλώς θα σιχαθεί όταν πλησιάσεις για να τη φιλήσεις.

Εκσπερμάτωση στο πρόσωπο: Έστω ότι είναι μεσάνυκτα και θέλετε να κάνετε ένα χαλαρό σεξ πριν πέσετε για ύπνο. Αποφασίζεις να «τελειώσεις» στο πρόσωπό της. Είναι εκπληκτικό το πόσο χαρακτηριστικά χαραγμένος φαίνεται ο τρόμος σε ένα πρόσωπο με κλειστά μάτια – ο τρόμος συνήθως φαίνεται στο βλέμμα. Σε αφήνει να το κάνεις γιατί σε αγαπάει. Ξενερώνει, όχι μόνο γιατί δεν το απολαμβάνει, αλλά γιατί πρέπει να λουστεί και να στεγνώσει τα μαλλιά της μετά.

Το σέξι τρίψιμο με αφρόλουτρο: Είναι πολύ όμορφο και σέξι να θέλεις να φροντίσεις την κοπέλα σου όταν κάνετε μπάνιο. Αλλά, τα αφρόλουτρο και το σφουγγάρι δεν είναι κατάλληλα για την ευαίσθητη περιοχή. Δεν τραβιέται επειδή ένιωσε απαράμιλλη κ***α, αλλά επειδή πονάει.

Τα γνωστά σκαμπίλια: Όχι, το ξύλο δε βγήκε από τον παράδεισο και ό,τι βλέπεις στις τσόντες δεν είναι ερεθιστικό στην πράξη. Οι περισσότερες γυναίκες το βρίσκουν αστείo.


Το μαλλιοτράβηγμα: Όταν θες να τραβήξεις τα μαλλιά της γυναίκας στο σεξ, δεν πιάνεις μία τυχαία τούφα και τραβάς. Αυτό το κάνουν στο νηπιαγωγείο τα παιδάκια όταν τσακώνονται. Ή θα τραβήξεις όλα τα μαλλιά μαζί -το οποίο πονάει λιγότερο- ή αυτήν την τούφα που είναι κοντά στο σβέρκο.

Το 69: Η γυναίκα για να τελειώσει, θέλει να συγκεντρωθεί. Δεν μπορεί να γλείφει και εσένα και να ερεθίζεται κιόλας. Εκτός κι αν βρείτε την ιδανική στάση 69 που θα τη βολεύει απίστευτα. Πού και πάλι δηλαδή, χλωμό.

Οι ατάκες Γκουσγκούνη: Όποτε λες εκφράσεις που έγιναν γνωστές από καλτ ερωτικές ταινίες ή από εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου, ένας δονητής αυτοκαταστρέφεται.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v