Τα πιο διάσημα πέη της Ιστορίας

Μεγάλα, μικρά ή στραβά, τα πιο διάσημα πέη έχουν αφήσει τη δική τους ιστορική παρακαταθήκη.
Τα πιο διάσημα πέη της Ιστορίας

Σάλος προκλήθηκε από το στόρι του Τρύφωνα Σαμαρά όπου επιδείκνυε με περισσή χαρά το πέος του και έναν νεαρό να ψάχνει κάτι στο πάτωμα. Το βίντεο έχει ταξιδέψει σε κάθε κινητό με τηλεφωνικό κωδικό 0030 και αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Πλέον, μπορούμε να πούμε ότι στην μεταπολεμική Ελλάδα, το πέος του Τρύφωνα Σαμαρά, ίσως είναι το πιο διάσημο ελληνικό πέος. Τι γίνεται όμως στη διεθνή κατάταξη;

 


Τζον Ντίλιντζερ: Ο διάσημος εκληματίας που ενσάρκωσε ο Τζόνι Ντεπ, δεν έμεινε στην ιστορία –μόνο- για τις 24 τράπεζες και 4 αστυνομικά τμήματα που λήστεψε. Χάρις στη περιβόητη φωτογραφία που τραβήχτηκε μετά το θάνατό του Ντίλιντζερ, μετά από μία ανταλλαγή πυροβολισμών ο Τζον –το πέος του δηλαδή- έδειχνε πολύ… σκληρό για να πεθάνει. Με αφορμή αυτήν τη φωτογραφία ξεκίνησε να κυκλοφορεί μία φήμη που ήθελε το πέος του Ντίλιντζερ να κρατείται στο μουσείο Smithsonian. Λογικά θα βρίσκεται σε προσθήκη κατακόρυφης ανύψωσης.

 

 

 


Γκριγκόρι Γιεφίμοβιτς Ρασπούτιν: Ο μυστικιστής σύμβουλος του Τσάρου Νικόλαου Β’, ο οποίος υποστήριζε ότι η σεξουαλική εξάντληση είναι το καλύτερο μέσο για να φτάσει ο πιστός στην κατάσταση της «θείας αταραξίας» και ότι η σεξουαλική επαφή μαζί του είχε θεραπευτικά και εξαγνιστικά αποτελέσματα, προφανώς και ήταν διάσημος για το πέος του. Αφού δολοφονήθηκε, υποτίθεται πως το πέος του, για κάποιον παράξενο λόγο, κατέληξε στο Παρίσι όπου και έγινε αντικείμενο λατρείας για λόγους γονιμότητας από μία παγανιστική ομάδα Ρωσίδων. Η κόρη του Ρασπούτιν, Μαρία, μόλις έμαθε για το συμβάν, απαίτησε να της επιστρέψουν το πέος του πατέρα της. Σήμερα, το υποτιθέμενο πέος πλέει μέσα στη φορμόλη στο Μουσείο Ερωτισμού, MusEros.

 

 

 


Τζίμι Χέντριξ: Ο κιθαρίστας που άφησε εποχή ακουμπώντας με τον αντίχειρά του τα τάστα της κιθάρας του. Στον κολοφώνα της δόξας του, τον πλησίασε η κατά κόσμον, Synthia Plaster Caster. Η Σύνθια, ως φοιτήτρια Καλών τεχνών, είχε να παρουσιάσει μία εργασία με τίτλο «Φτιάξτε το καλούπι ενός αντικειμένου που θα μπορούσε να διατηρήσει το σχήμα του». Και τι σου έρχεται πρώτο στο μυαλό με έναν τέτοιο τίτλο; Το πέος φυσικά. Η νεαρή καλλιτέχνιδα, εκτός από φοιτήτρια, ήταν και φαν της ροκ μουσικής, έτσι, αποφάσισε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μεταξύ διαφόρων καλλιτεχνών που κατάφερε να πείσει ώστε να τοποθετήσουν τα πέη τους σε καλούπια, έπεισε και τον Τζίμι Χέντριξ. Χαρακτηριστικά, στο ντοκιμαντέρ για αυτό το περίεργο προτζεκτ της Σύνθια, η ίδια αναφέρει ότι ο Τζίμι ήταν αρκετά άνετος με τη διαδικασία-ενώ οι τρίχες του κόλλησαν στον υγρό γύψο, εκείνος παρέμεινε ψύχραιμος, «κάνοντας έρωτα» στο καλούπι, με τη Σύνθια να αφαιρεί υπομονετικά μία-μία τις τρίχες.

 

 

 


Ναπολέων Βοναπάρτης: Ο Ναπολέων κρύβει ένα μικρό αφήγημα πίσω από το πέος του. Κατά την αυτοψία του σώματος του Ναπολέοντα, κατά λάθος, ο γιατρός έκοψε το πέος του. Το πέος, με κάποιον τρόπο, ταξίδεψε πρώτα σε έναν Λονδρέζο βιβλιοπώλη που το κατέταξε ως «μουμιοποιημένο τένοντα» και από εκεί συνέχισε για Φιλαδέλφεια. Τελικά, μία ερευνητική ομάδα πήρε στα σοβαρά το θέμα και πήγε να εξετάσει αν το πέος όντως ανήκε στον Ναπολέοντα. Ναι, λοιπόν ανήκε, και είχε μήκος 3,79 εκατοστά.

 

 

 


Αδόλφος Χίτλερ: Ο μεγαλύτερος δικτάτορας του δυτικού πολιτισμού κινείται στο πλαίσιο της ρηχής άποψης που θέλει τους έχοντες μικρό πέος να είναι και κομπλεξικοί. Σύμφωνα με τους ιστορικούς Jonathan Mayo και Emma Craigie, o ίδιος ο Χίτλερ πιστεύεται ότι είχε δύο μορφές ανωμαλίας των γεννητικών οργάνων: ένας μη φυσιολογικός όρχις και μια σπάνια κατάσταση που ονομάζεται υποσπαδίας, στην οποία η ουρήθρα ανοίγει στην κάτω πλευρά του πέους. Τι σημαίνει αυτό; Ο υποσπαδίας του πέους είναι παρόμοιος με ένα μικρό πέος γιατί το πέος είναι συντηγμένο με το σώμα, πράγμα που σημαίνει ότι σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να φαίνεται μικρότερο. Σήμερα, αυτό μπορεί να διαγνωσθεί από την εμβρυακή φάση και να επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό. Ευχαριστούμε την επιστήμη που πιθανότατα μας έχει γλιτώσει από δυνητικούς Χίτλερ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v