Πράγματα που καλύτερα να μην του πεις στο σεξ

“Ο πρώην μου το έκανε αυτό” και πέντε ακόμα ατάκες που καλό θα ήταν να μην του πεις στο σεξ. Επειδή δεν θα μπορέσει να ξανακάνει σεξ.
Πράγματα που καλύτερα να μην του πεις στο σεξ
Το αντρικό αναπαραγωγικό σύστημα είναι απλό. Ή πολύπλοκο, λογικά είναι πολύπλοκο, αλλά ο τρόπος που λειτουργεί είναι φαινομενικά απλός. Στύση, διείσδυση, οργασμός, ύπνος. Δυστυχώς, αυτή η απλή διαδικασία πλήττεται από ένα σωρό εξωτερικούς παράγοντες, που επηρεάζουν τον εγκέφαλο ενός άντρα, κάτι που, με την σειρά του, κάνει το αναπαραγωγικό του σύστημα να δυσλειτουργεί.

Και ένα μεγάλο κομμάτι αυτών των παραγόντων είναι πράγματα που του είπες ενώ ήταν μέσα σου και που τον έκαναν να θέλει να πέσει απ’ το μπαλκόνι.

Ευτυχώς για εσένα, έχουμε φτιάξει μια λίστα με τα πιο φαρμακερά, για να ξέρεις. Σε ευχαριστούμε.

Τελειώνεις;
Ακόμα κι αν τελείωνε, τώρα δεν πρόκειται να τελειώσει, επειδή τον άγχωσες για κάτι που ούτως ή άλλως ήταν αγχωμένος. Ναι, καλό είναι να συγχρονίζονται οι οργασμοί, αλλά γι’ αυτό έχουμε και τα προκαταρκτικά.

Ο πρώην μου το έκανε αυτό
Αν μιλάμε για έναν πρώην που ακόμα και στο άκουσμα του ονόματός του θέλεις να μπεις κάτω απ’ το ντους και να κουνιέσαι μπρος-πίσω για κάνα μισάωρο, τότε λογικό. Ίσως δεν θα κάνετε σεξ μετά, αλλά είναι καλό οι σεξουαλικοί σου παρτενέρ να γνωρίζουν τα triggers σου, επειδή δεν υπάρχει χειρότερο απ’ το να σου σκάσει κρίση πανικού ενώ το κάνεις. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, μην αναφέρεις τον πρώην σου.

Αν θες…
Συνήθως σαν απάντηση σε κάποια πρόταση. Για παράδειγμα:
-Μωρό μου, θες να κάνουμε σεξ;
-Αν θες…
Το να σηκώσεις τους ώμους είναι ξεκάθαρα πιο ευγενικό. Το να πεις “συγγνώμη, δεν έχω όρεξη”, ακόμα καλύτερο. Το να προτείνεις να αναπρογραμματίσετε το σεξ σας για κάποια πιο βολική στιγμή στο μέλλον είναι ό,τι καλύτερο και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Αυτό ήταν;
Εναλλακτική δήλωση, που θα σου κερδίσει πόντους: Αυτό ήταν κ**λα, τώρα κάνε με να τελειώσω, και μην νομίζεις ότι ξεμπερδέψαμε. Τόσο απλό. Τόσο πιο πιθανό να τσιτώσει τον αντρικό του εγωισμό και να τον κάνει να πέσει με τα μούτρα πάνω σου, αντί να βρίζει όλη νύχτα τον εαυτό του για την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Είσαι μέσα;
Ξέρεις πώς μπορείς να καταλάβεις καλύτερα αν είναι μέσα, χωρίς να του διαλύσεις τον εγωισμό; Να κατεβάσεις το χέρι σου κάτω, να τσεκάρεις αν είναι μέσα και μετά να υποκριθείς ότι το κατέβασες για να παίξεις με την κλειτορίδα σου. Για την ακρίβεια, γιατί να μην παίξεις όντως με την κλειτορίδα σου;

Καλύτερα να το κάνω εγώ
Φράσεις που δεν πρέπει να λες όταν κατεβάζεις το χέρι για να παίξεις με την κλειτορίδα σου, επειδή το καταλαβαίνουμε. Μερικές φορές το ‘χεις ανάγκη. Αλλά αν σκοπεύεις να το δηλώσεις κιόλας, λογικά θα ακούσεις το ίδιο όταν πας να τον πάρεις στο χέρι σου. Και θα είναι εξίσου τραγικό (και ορθό) με την αρχική σου δήλωση.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v