ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Πώς να νιώσεις πιο σέξι από ποτέ

Οι πιο εύκολες συμβουλές για να νιώθεις πιο σέξι ανά πάσα στιγμή…

Πώς να νιώσεις πιο σέξι από ποτέ

Όλοι θέλουμε να είμαστε πιο σέξι. Ναι, ακόμα και τα αντικειμενικά πολύ σέξι άτομα θα ήθελαν να είναι ακόμα περισσότερο. Και είναι μια επιθυμία που μπορούμε να σεβαστούμε. Άλλωστε, το να τραβάς όλα τα βλέμματα στο δωμάτιο είναι κάτι που όλοι μας θα θέλαμε. Κι έχουμε βρει τις καλύτερες συμβουλές για να αισθάνεσαι πιο σέξι από ποτέ, ανά πάσα στιγμή…

Και, όχι, οι περισσότερες δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνιση.

Αγάπα τον εαυτό σου, επειδή μόνο αν το καταφέρεις αυτό θα δείχνεις στον υπόλοιπο κόσμο πώς θέλεις να σου φέρεται. Δώσε πρώτος/η το καλό παράδειγμα.

Κάνε κάτι που σε τρομάζει, επειδή η αδρεναλίνη είναι σέξι, οι νέες γνώσεις είναι σέξι και – περισσότερο από κάθε τι – το να νιώθεις πως καταπολεμάς τους φόβους σου είναι σέξι.

Δώσε στον εαυτό σου χρόνο να χαλαρώσει, επειδή έχεις δει ποτέ αγχωμένο άτομο να είναι σέξι;

Φόρεσε κάτι σέξι. Διόρθωση, φόρεσε κάτι που σε κάνει να νιώθεις σέξι. Όχι κάτι που κάποιος άλλος θέλει να φοράς.

Φλέρταρε με κόσμο, επειδή στο τέλος της ημέρας, η επιβεβαίωση είναι επιβεβαίωση. Και το φλερτ κάνει καλό.

Σταμάτα να ανταγωνίζεσαι τους άλλους. Δεν είναι οι υπόλοιποι άνθρωποι εχθροί σου. Δεν θέλουν να σου φάνε το γκομενάκι, και δεν θέλουν να σε καταστρέψουν. Η ζωή σου είναι όσο σαπουνόπερα της επιτρέπεις να γίνεται.

Δείξε τα θετικά σου. Αν δεν το κάνεις ήδη, τι περιμένεις; Τι σου αρέσει στο σώμα σου, και τι σου αρέσει στο μυαλό σου; Δείξε στον κόσμο τι έχεις!

Βγάλε τον εαυτό σου ραντεβού. Αυτό είναι ο ευγενικός τρόπος να σου πούμε να βγαίνεις απ’ το σπίτι μόνος/η. Δοκίμασέ το, είναι πιο διασκεδαστικό απ’ όσο φαντάζεσαι.

Απόλαυσε ένα μασάζ. Τα μασάζ είναι σέξι από μόνα τους. Και σε χαλαρώνουν. Και, όπως είπαμε, οι χαλαροί άνθρωποι είναι σέξι. Εξάλλου, όλοι έχουμε ανάγκη να νιώσουμε ότι μας περιποιούνται μερικές φορές.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Η υπομονή είναι πικρή, αλλά ο καρπός της είναι γλυκός."

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

  • 1960: Εγκαινιάζεται στη Θεσσαλονίκη το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου.

    1971: Γιώργος Σεφέρης, φιλολογικό ψευδώνυμο του Γεωργίου Σεφεριάδη, έλληνας νομπελίστας ποιητής. (Γεν. 29/2/1900)

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2