ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Σεξ στο ντους: Πώς να το κάνεις σωστά

Επειδή δεν είμαστε για τραυματισμούς, αυτές οι συμβουλές θα σου σώσουν την ζωή. Ή τουλάχιστον θα κάνουν το σεξ στο ντους ακόμα καλύτερο.

Σεξ στο ντους: Πώς να το κάνεις σωστά

Σεξ στο ντους. Πολλοί το έχουν δοκιμάσει, λίγοι το κατάφεραν. Κι αυτό επειδή παρουσιάζει ορισμένες (μεγάλες) δυσκολίες. Όπως το ότι μπορείς να γλιστρήσεις και να πεθάνεις. Ή το γεγονός ότι το νερό έχει ακριβώς την αντίθετη επίδραση στα γεννητικά μας όργανα από το λιπαντικό. Πώς θα το κάνουμε σωστά, λοιπόν;

1. Εύκολες στάσεις
Ο χώρος είναι μικρός, με το ζόρι χωράτε, και δεν σας παίρνει να κάνετε τρελές κινήσεις. Και τα σώματά σας θα γλιστράνε, οπότε δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να κρατιέστε ο ένας από τον άλλο. Συνεπώς, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δοκιμάσετε μόνο τις πιο απλές στάσεις (ή, εναλλακτικά, να παραμείνετε στο στοματικό).

2. Άχρηστα αντικείμενα
Ξανά, επειδή ο χώρος είναι μικρός, πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν δεκαπέντε μπουκάλια σαμπουάν και αφρόλουτρο και κρέμες και μάσκες στα ράφια. Επειδή σας στερούν χώρο που μπορείτε να πιαστείτε, και επίσης μπορεί να πέσουν κάτω, και όλοι ξέρουμε ότι ο θόρυβος που κάνει το μπουκάλι με το σαμπουάν όταν πέφτει στην μπανιέρα σημαίνει άμεση ανακοπή καρδιάς και θάνατο.

3. Κλειδώστε την πόρτα
Εκτός κι αν δεν υπάρχει περίπτωση να μπει κάποιος άλλος στο σπίτι, επειδή δεν μένει κανείς άλλος στο σπίτι. Αν υπάρχουν όμως συγκάτοικοι ή – ακόμα χειρότερα – γονείς, τότε είναι αναγκαίο. Από την άλλη, αν μένεις με τους γονείς σου και εξακολουθείς να θέλεις σεξ στο ντους, είσαι ένας ατρόμητος άνθρωπος, άρα δεν σε νοιάζει και τόσο αν σε πιάσουν στα πράσα.

4. Πλύντε ο ένας τον άλλο
Ναι, το ξέρουμε ότι ο σκοπός είναι να κάνετε σεξ, αλλά επίσης είστε στο ντους. Και το ντους είναι φτιαγμένο για άλλο σκοπό, και η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά. Επίσης, ο αφρός είναι σέξι και κάνει τα προκαταρκτικά πιο διασκεδαστικά.

5. Προσοχή στην πόρτα
Αν είστε σε κανονική ντουζιέρα, και έχει πόρτα αντί για κουρτίνα, μην στηρίζεστε πάνω της. Το ξέρουμε ότι ακούγεται προφανές, αλλά μιλάμε για σεξ. Το μυαλό δεν λειτουργεί και στο 100% εκείνη τη στιγμή.

6. Στα γρήγορα
Προφανώς δεν βγάζει νόημα να κάτσετε εκεί μέσα μισή ώρα. Α) Επειδή αυτό είναι τρελή σπατάλη νερού, και Β) επειδή το νερό θα κρυώσει. Και, υποθέτουμε, Γ) αν δεν τελειώσετε στο ντους, συνεχίζετε στο κρεβάτι.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Ένας ωκεανός χωρίς άγνωστα τέρατα θα ήταν ύπνος δίχως όνειρα."

Τζων Στάινμπεκ

 • 622 - Ολοκληρώνεται η φυγή του Μωάμεθ από τη Μέκκα στη Μεδίνα («Εγίρα»).
  787 - Ξεκινά τις εργασίες της η 7η Οικουμενική Σύνοδος (2η της Νίκαιας). Η Ειρήνη η Αθηναία αναστηλώνει τις εικόνες.
  1493 - Ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχωρεί για το δεύτερο ταξίδι του στο Νέο Κόσμο.
  1664 - Η Ολλανδία παραδίδει το Νέο Άμστερνταμ στην Αγγλία. Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
  1706 - Σαξονία και Σουηδία υπογράφουν τη Συνθήκη του Άλτρανσταντ (άρθρο: Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος).
  1828 - Ο Ιωάννης Καποδίστριας οργανώνει τα ταχυδρομεία.
  1852 - Παρουσιάζεται σε πτήση από το Παρίσι στην Τραπ το πρώτο αερόπλοιο από τον Ανρί Γκιφάρ .
  1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2