Σκληρές αλήθειες για τις ξεπέτες

Θα τις κάνεις. Αλλά να τις κάνεις και σωστά…
Σκληρές αλήθειες για τις ξεπέτες
Ξεπέτες όλοι έχουμε κάνει. Ναι, και εκείνα τα άτομα που δηλώνουν περήφανα ότι δεν κάνουν ποτέ ξεπέτες. Για να είμαστε ειλικρινείς, πιστεύουμε ότι τα συγκεκριμένα άτομα έχουν κάνει τις χειρότερες ξεπέτες απ’ όλους μας, και τώρα τις αποφεύγουν για να είναι ασφαλείς. Επειδή δεν γνώριζαν αυτές τις σκληρές αλήθειες που θα σας πούμε αμέσως.

Δεν ξέρεις αν θα γίνει καλό σεξ
Βασικά δεν ξέρεις καν αν θα γίνει σεξ, επειδή μπορεί να πας εκεί και να αντικρίσεις κάτι εντελώς διαφορετικό. Ή να δεις κάτι στο ντεκόρ του σπιτιού που να σε κάνει να φύγεις τρέχοντας, έναν τοίχο γεμάτο με εκτυπωμένες selfies, για παράδειγμα. Αν δεν φύγεις τρέχοντας από αυτόν τον τοίχο, πάντως, μετά μην μας γκρινιάζεις ότι έκανες κακό σεξ. Τα θες και τα παθαίνεις.

Μπορεί να είναι πιο συναισθηματικό απ’ ό,τι περίμενες
Μερικές φορές, δυο άνθρωποι που δεν γνωρίζονται καλά, ίσως και καθόλου, κάνουν σεξ. Δεν χρειάζεται να αγαπιούνται, αυτά είναι ξεπερασμένες ιδέες. Τις περισσότερες από αυτές τις φορές, οι άνθρωποι αυτοί κάνουν σεξ επειδή α) ήθελαν σεξ, και β) κάτι τους έλειπε και αποφάσισαν να το καλύψουν με σεξ. Και μερικές φορές, αυτό το σεξ είναι καλό, και μετά θες περισσότερο, αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ξεπέτα. Και αν σας μπερδέψαμε, θέλαμε να πούμε ότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, αλλά να του έχεις πει πρώτα “Δεν ψάχνω τίποτα σοβαρό, μην μου δώσεις καν το τηλέφωνό σου.”

Δεν ξέρεις ποτέ τι παίζει με τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα
Πάμε να τρομάξουμε λίγο. Πόσες φορές έχεις πάει να κάνεις σεξ, και το άλλο άτομο έβγαλε και σου έδειξε χαρτί από εξετάσεις που αποδεικνύουν πως δεν πρόκειται να πονάει όταν κατουράς σε δυο βδομάδες; Λίγες, θα υποθέσουμε. Αρκείσαι στον λόγο του άλλου ατόμου. Και, ναι, τις περισσότερες φορές δεν θα ακούσεις ψέματα, αλλά άφησε λίγο την παράνοιά σου να επεξεργαστεί αυτές τις πληροφορίες.

Ποτέ δεν ξέρεις σε τι άτομο θα πέσεις
Ναι, λογικά έχετε μιλήσει λιγάκι από πριν, είτε από κοντά, είτε από κάποιο app, αλλά αυτό ποτέ δεν είναι αρκετό. Όχι, λογικά δεν θα είναι ψυχοπαθής δολοφόνος, αλλά η ψυχοπάθεια εκφράζεται με πολλές μορφές, για να είμαστε ειλικρινείς, και υπάρχουν πολύ πιο ντροπιαστικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν σε μια ξεπέτα από μια απλή δολοφονία. Και αν γλυτώσεις από δολοφονία, τουλάχιστον ξέρεις ότι μπορείς να γράψεις ένα viral άρθρο μετά και να γίνεις διάσημος για 15 λεπτά.

Οι λεπτομέρειες (δεν) κάνουν την διαφορά
Όχι, δεν θα βάλεις το καλό βρακί σου. Όχι, δεν χρειάζεται να τρίψεις τα μάτια του φούρνου που είναι βρώμικα. Σεξ πας να κάνεις, απλό και αγνό σεξ, οπότε τα προαπαιτούμενα είναι δύο:
α) να μην βρωμάς
β) να μην βρωμάει το μπάνιο σου
Επιπλέον, το να είσαι όσο πιο low maintenance γίνεται στην ξεπέτα, δίνει αμέσως τόσο πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για την προσωπικότητά σου, όπως για παράδειγμα ότι είσαι ένας τεμπέλης που δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά. Και αν αυτό δεν είναι το ζουμί μιας καλής ξεπέτας το 2018, τότε εμείς δεν ξέρουμε τίποτα για το σεξ.

Το επόμενο πρωί θα είναι άβολο
Λαμβάνοντας πάντα ως δεδομένο ότι κάνατε το λάθος να κοιμηθείτε μαζί. Και, όχι, το πρωινό σεξ δεν μετράει στο να κάνει την φάση λιγότερο αμήχανη. Μόλις τελειώσετε, όλα πάλι θα είναι πίσω στην θέση τους, εκτός από τα εσώρουχά σας, που θα χρειαστείς έξτρα ώρα για να τα βρεις, μέχρι να αποφασίσεις να ανοίξεις το παντζούρι, για να κοιτάξεις καλύτερα, και το ανοιχτό παντζούρι θα κάνει κάθε ατέλεια των κορμιών σας τρομακτικά ορατή, και αυτά δεν είναι επίπεδα αυτογνωσίας που μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος που ξυπνάει σε ξένο σπίτι και δεν έχει πιει ακόμα καφέ.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v