Παράξενες πληροφορίες για το σεξ που δεν γνωρίζαμε

Ξέρεις ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το σεξ. Ή μπορεί και όχι.
Παράξενες πληροφορίες για το σεξ που δεν γνωρίζαμε
Ξέρεις ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το σεξ. Είμαστε σίγουροι για αυτό. Ξέρεις πώς γίνεται, ξέρεις πού πρέπει να πάει το κάθε τι και – τσακίρ κέφι – έχεις και μερικές κινήσεις-άσσους στο μανίκι. Και όλα αυτά είναι υπέροχα, αλλά το σεξ είναι πολύπλοκο. Γίνεται, άραγε να καταλάβουμε τα πάντα γύρω από αυτό;

Όχι. Η απάντηση είναι όχι. Και οι παρακάτω πληροφορίες το αποδεικνύουν αυτό… Εσείς τις γνωρίζατε;

*Το μέσο ζευγάρι κάνει σεξ για περίπου… επτά λεπτά μονάχα, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα. Ο χρόνος που αφιερώνεται στα προκαταρκτικά είναι σημαντικά περισσότερος, αγγίζοντας τα 20 λεπτά. Συνεπώς, την επόμενη φορά που κάποιος γνωστός θα περηφανεύεται ότι έκανε σεξ όλη νύχτα, μάλλον λέει ψέματα.

*Το νερό κάνει το σεξ καλύτερο. Όχι, το σεξ στο ντους εξακολουθεί να είναι πολύ κακή ιδέα, και το νερό δε θα γίνει ποτέ λιπαντικό, αλλά το να μένουμε ενυδατωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας μας βοηθάει να απολαμβάνουμε το σεξ περισσότερο—ποιος είπε ότι και τα γεννητικά μας όργανα δεν έχουν ανάγκη από ενυδάτωση;
Σημαντική σημείωση: Μην βάζετε ενυδατική κρέμα στα γεννητικά σας όργανα.

*Το σεξ μας προσφέρει καλύτερο δέρμα. Όσο περισσότερο κάνουμε, τόσο πιο λαμπερή θα είναι η επιδερμίδα μας. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, εξουδετερώνει τις τοξίνες και ορισμένοι ερευνητές έχουν ισχυριστεί πως μπορεί να προλάβει και τις ρυτίδες.

*Ο μέσος άνθρωπος κάνει σεξ 103 φορές τον χρόνο, κάθε λίγες μέρες δηλαδή. Αν, από την άλλη, αυτός ο αριθμός σας ακούγεται κάπως μεγάλος, τότε δεν έχετε λόγο να αισθάνεστε άσχημα. Μην συγκρίνετε την ζωή σας με τις ζωές των άλλων.

*Και ήρθε η ώρα για την πιο what-the-fuck πληροφορία που διαβάσαμε σήμερα. Σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Όσλο, οι άντρες με μεγαλύτερους όρχεις έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να απατήσουν και να έχουν πολλαπλούς σεξουαλικούς παρτενέρ. Αν περιμένετε οι ίδιοι Σκανδιναβοί ερευνητές να προσπαθήσουν να βρουν τον λόγο που συμβαίνει αυτό, θα περιμένετε πολύ.

*Το πρωκτικό σεξ εξακολουθεί να θεωρείται ταμπού θέμα συζήτησης, αλλά μάλλον είναι πολύ πιο κοινό απ’ ό,τι περιμένατε. Για την ακρίβεια, φαίνεται πως σταμάτησε να είναι ταμπού – στην ιδιωτική, τουλάχιστον, ζωή – εδώ και δεκαετίες. Μια μελέτη του 1992 είχε δείξει πως 33% των γυναικών το είχαν δοκιμάσει, και πλέον αυτό το ποσοστό έχει ανέβει στο 46%.

Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v