Τηλεφωνικό σεξ: Τα υπέρ και τα κατά

Τι φοράς; Τι αισθάνεσαι; Πόσο με θες αυτή τη στιγμή; Πού είναι τα χέρια σου; Πού είναι τα ακουστικά μου;
Τηλεφωνικό σεξ: Τα υπέρ και τα κατά
του Θοδωρή Διάκου

Το τηλεφωνικό σεξ είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Κάποτε αποτελούσε τον μοναδικό τρόπο να ικανοποιηθείς σεξουαλικά με έναν παρτενέρ που δεν έμενε στον ίδιο τόπο. Εκτός κι αν ήθελες να το ζήσεις ακόμα πιο παραδοσιακά, και έστελνες ερωτικές επιστολές.

Σε κάθε περίπτωση, το τηλεφωνικό σεξ μεσουρανούσε πριν από μερικά χρόνια – και η βιομηχανία των ροζ τηλεφώνων ήταν πολύ επικερδής. Πλέον, όμως, έχουμε Messenger. Και Viber. Και ό,τι άλλο app υπάρχει που να μας επιτρέπει να στέλνουμε άσχημα εστιασμένες φωτογραφίες των γεννητικών μας οργάνων, και ο άνθρωπος είναι απλό ζώο· προτιμά να βλέπει από το να ακούει. Προτιμά κάτι γρήγορο.

Μήπως όμως έχουμε ξεγράψει το τηλεφωνικό χωρίς λόγο; Μήπως θα είχε πλάκα να το δοκιμάζαμε ξανά, απλά και μόνο για να θυμηθούμε ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι; Ας δούμε έξι λόγους που το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να είναι καλό… και έξι λόγους που θα προτιμούσαμε να μην το ξανακάνουμε ποτέ.

Βοηθάει στην σχέση από απόσταση…
Και σε κάνει, επίσης, να θες ακόμα περισσότερο να δεις από κοντά τον/την σύντροφό σου. Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να κρατήσετε την σεξουαλική σας ζωή δραστήρια και ενδιαφέρουσα.
…αλλά το ίδιο γίνεται και μέσω Skype.

Είναι πολύ καλό αν δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η…
Αν δεν πιστεύεις ότι έχετε φτάσει με το συγκεκριμένο άτομο στην φάση να βγάλετε (μαζί) τα ρούχα σας ακόμα, είναι μια πολύ καλή αρχή.
…αλλά πόσο πιστεύεις ότι θα σε προετοιμάσει απλά να μιλάς στο τηλέφωνο;

Σε βοηθάει να νιώσεις πιο άνετα με το σώμα σου…
Επειδή μπορείς να μιλήσεις για τις φαντασιώσεις σου και να παίξεις με όποιον τρόπο θες.
…αλλά, ας μην κοροϊδευόμαστε, αυτό μπορείς να το κάνεις κι ενώ αυνανίζεσαι και το τηλέφωνο είναι κλειστό.

Σε βοηθάει να νιώσεις πιο άνετα με το να μιλάς βρώμικα…
Επειδή το ακουστικό είναι μια ασπίδα που σε προστατεύει από την απόλυτη ντροπή του να πεις στα ξαφνικά, πρόσωπο με πρόσωπο, “Γ***σέ μου το **** και *** με σαν την **** στο *****”.
Αλλά… Ναι, εδώ δεν έχουμε να πούμε κάτι, ακούγεται όντως καλή ιδέα.

Μπορεί να γίνει καλύτερο από το sexting…
Ποτέ δεν ξέρεις τι ερεθίζει τον καθένα. Υπάρχουν άτομα που τους αρέσει περισσότερο να ακούνε μια φωνή. Για να είμαστε ειλικρινείς, όλοι έχουμε ακούσει στην ζωή μας φωνές που μετά φαντασιωθήκαμε πως είχαμε στην άλλη πλευρά του ακουστικού.
…αλλά και πάλι, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είναι οπτικά πλάσματα.

Το μυστήριο είναι σέξι…
Ακούς την φωνή του. Δεν τον βλέπεις. Δεν ξέρεις τι κάνει. Μπορείς μόνο να φαντάζεσαι, και να ακούς τις περιγραφές του. Αυτό, ομολογουμένως, μπορεί να είναι σέξι.
…αλλά, επίσης, θα μπορούσε κάλλιστα να κόβει τα νύχια του παράλληλα, και δεν θα το μάθεις ποτέ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v