ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Οι τέλειες στάσεις για καλοκαιρινό σεξ

Ζέστη. Κουνούπια. Ιδρώτας σε όλα τα λάθος σημεία. Το καλοκαίρι δεν είναι η καλύτερη εποχή για σεξ. Μπορεί, όμως, να γίνει.

Οι τέλειες στάσεις για καλοκαιρινό σεξ

Αν έχετε γελάσει κι εσείς με εκείνο το στικεράκι που λέει «το καλοκαίρι καλό θα είναι να μην ακουμπιόμαστε χωρίς λόγο» οι παρακάτω στάσεις θα σας φανούν χρήσιμες.

Οι καταρράκτες του ΝιαγάραΤι να την κάνεις την πισίνα, αν έχεις μπανιέρα; Γεμίζετε με όσο δροσερό νερό θέλετε, ο άνδρας κάθεται με τα πόδια τεντωμένα μπροστά, και η γυναίκα επάνω του, με την πλάτη στραμμένη προς το μέρος του –και έχει τα χέρια ελεύθερα για να κατευθύνει το νερό από το τηλέφωνο του ντους. Κάπως σαν την καλοκαιρινή εκδοχή της ανάποδης καουμπόισσας.

Πόδια ψηλάΓεμίζετε την μπανιέρα μερικά εκατοστά, και αφήνετε το νερό να τρέχει λίγο. Η γυναίκα ξαπλώνει στο πλάι, και σηκώνει το ένα πόδι, ενώ ο άνδρας «καβαλάει» το άλλο, όπως φαίνεται στο σκίτσο.

Σανίδα σωτηρίαςΓια αυτή τη στάση, χρειάζεστε μια ερημική παραλία ή λίμνη –ή τη δική σας πισίνα– και ένα στρώμα θαλάσσης. Η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμυτα στο στρώμα, με τη μέση της περίπου στην άκρη του στρώματος. Ο άνδρας είναι όρθιος, και έχει τα χέρια ελεύθερα ώστε με τη βοήθεια της άνωσης να μπορεί να τραβήξει τη γυναίκα όσο κοντά του θέλει, επιτυγχάνοντας τη μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση.

Στην κόψη του κρεβατιούΠαραλλαγή της σανίδας σωτηρίας, αλλά με κρεβάτι, για την περίπτωση που δεν έχετε διαθέσιμη πισίνα/ θάλασσα/ ερημική λίμνη. Η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμυτα στο κρεβάτι, με τη μέση της στην άκρη του στρώματος, και ο άνδρας πιάνει τα πόδια της από λίγο πάνω από τα γόνατα, και εισχωρεί από πίσω. Μίνιμουμ σωματική επαφή, μάξιμουμ απόλαυση.

Στα πατώματαΑφήστε το κρεβάτι για τον χειμώνα, και δοκιμάστε αυτή την στάση στα όρθια –κατά προτίμηση, με έναν ανεμιστήρα στραμμένο προς το μέρος σας. Η γυναίκα σκύβει με τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα και ακουμπά με τα χέρια της το πάτωμα, και ο άνδρας εισχωρεί από πίσω, αγκαλιάζοντας με το ένα χέρι τη μέση της, για να μην χάσει κανείς από τους δύο την ισορροπία του.

Πηγή: Cosmopolitan.com 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1826 - Ο Γεώργιος Σαχτούρης και ο Κωνσταντίνος Κανάρης νικούν τον Τουρκικό Στόλο κοντά στη Σάμο.
    1906 - Καταστροφές ελληνικών ιδρυμάτων, εκκλησιών και σχολείων της Φιλιππουπόλεως από τους Βουλγάρους. Με τις μεθόδους αυτές εξοντώνεται ο Ελληνισμός της Αν. Ρωμυλίας.
    1907 - Ελληνικό ανταρτικό σώμα περικυκλώνεται από τουρκικό τμήμα στην περιοχή Γέρμας Καστοριάς και εξοντώνεται, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού του, Ανθλγού Τσοτάκου Νικ. (Γέρμα).
    1945 - Αρχίζει να λειτουργεί το «Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας», που ιδρύθηκε με τη ΣΠ 54, με πρώτο διευθυντή τον Ηρ. Πετμεζά.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2