ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Οι τέλειες στάσεις για καλοκαιρινό σεξ

Ζέστη. Κουνούπια. Ιδρώτας σε όλα τα λάθος σημεία. Το καλοκαίρι δεν είναι η καλύτερη εποχή για σεξ. Μπορεί, όμως, να γίνει.

Οι τέλειες στάσεις για καλοκαιρινό σεξ

Αν έχετε γελάσει κι εσείς με εκείνο το στικεράκι που λέει «το καλοκαίρι καλό θα είναι να μην ακουμπιόμαστε χωρίς λόγο» οι παρακάτω στάσεις θα σας φανούν χρήσιμες.

Οι καταρράκτες του Νιαγάρα



Τι να την κάνεις την πισίνα, αν έχεις μπανιέρα; Γεμίζετε με όσο δροσερό νερό θέλετε, ο άνδρας κάθεται με τα πόδια τεντωμένα μπροστά, και η γυναίκα επάνω του, με την πλάτη στραμμένη προς το μέρος του –και έχει τα χέρια ελεύθερα για να κατευθύνει το νερό από το τηλέφωνο του ντους. Κάπως σαν την καλοκαιρινή εκδοχή της ανάποδης καουμπόισσας.

Πόδια ψηλά



Γεμίζετε την μπανιέρα μερικά εκατοστά, και αφήνετε το νερό να τρέχει λίγο. Η γυναίκα ξαπλώνει στο πλάι, και σηκώνει το ένα πόδι, ενώ ο άνδρας «καβαλάει» το άλλο, όπως φαίνεται στο σκίτσο.

Σανίδα σωτηρίας



Για αυτή τη στάση, χρειάζεστε μια ερημική παραλία ή λίμνη –ή τη δική σας πισίνα– και ένα στρώμα θαλάσσης. Η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμυτα στο στρώμα, με τη μέση της περίπου στην άκρη του στρώματος. Ο άνδρας είναι όρθιος, και έχει τα χέρια ελεύθερα ώστε με τη βοήθεια της άνωσης να μπορεί να τραβήξει τη γυναίκα όσο κοντά του θέλει, επιτυγχάνοντας τη μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση.

Στην κόψη του κρεβατιού



Παραλλαγή της σανίδας σωτηρίας, αλλά με κρεβάτι, για την περίπτωση που δεν έχετε διαθέσιμη πισίνα/ θάλασσα/ ερημική λίμνη. Η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμυτα στο κρεβάτι, με τη μέση της στην άκρη του στρώματος, και ο άνδρας πιάνει τα πόδια της από λίγο πάνω από τα γόνατα, και εισχωρεί από πίσω. Μίνιμουμ σωματική επαφή, μάξιμουμ απόλαυση.

Στα πατώματα



Αφήστε το κρεβάτι για τον χειμώνα, και δοκιμάστε αυτή την στάση στα όρθια –κατά προτίμηση, με έναν ανεμιστήρα στραμμένο προς το μέρος σας. Η γυναίκα σκύβει με τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα και ακουμπά με τα χέρια της το πάτωμα, και ο άνδρας εισχωρεί από πίσω, αγκαλιάζοντας με το ένα χέρι τη μέση της, για να μην χάσει κανείς από τους δύο την ισορροπία του.

Πηγή: Cosmopolitan.com 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Καλύτερα να έχω δυναμικά άδικο παρά κακομοίρικα δίκιο."

Tallulah Bankhead, 1902-1968, Αμερικανίδα ηθοποιός

  • 325 - Η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος της Νίκαιας, κατά την οποία οι αρχηγοί της Χριστιανικής Εκκλησίας τιμούν την Αγία Τριάδα, υιοθετούν την Ομολογία Πίστεως (το «Πιστεύω»), και ορίζουν πότε θα εορτάζεται το Πάσχα.
    1530 - Γεννιέται ο Ιβάν ο Τρομερός, Τσάρος της Ρωσίας.
    1944 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Σύμμαχοι απελευθερώνουν το Παρίσι από την Ναζιστική Γερμανία.
    1990 - Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αποφασίζει στρατιωτική επέμβαση στο Ιράκ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY