ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Αυτές είναι οι πιο... καυτές ερωτογενείς ζώνες του άντρα

Οι άνδρες δεν διεγείρονται μόνο αν ασχοληθείτε με το μόριο τους. Δείτε ποιες ζώνες μπορούν να τους ανάψουν εξίσου.

Αυτές είναι οι πιο... καυτές ερωτογενείς ζώνες του άντρα

Πέρα από την προφανή ερωτογενή ζώνη που βρίσκεται… μπροστά, οι άντρες διεγείρονται αν «ασχοληθείτε» και με μερικές ακόμα.

Δείτε ποιες είναι οι πιο ερωτογενείς ζώνες του άντρα.  

Το πέλμα: Οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση νευρικών απολήξεων στις φτέρνες τους σε σχέση με τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, αν πιέσετε ελαφρά το σημείο στο 1/3 της απόστασης του τρίτου δαχτύλου από την φτέρνα, στο κέντρο της καμάρας, έχετε πετύχει τον… στόχο σας.

Το σημείο “P”: Είναι το σημείο που βρίσκεται ο προστάτης ήτοι το μέσο της απόστασης από τον πρωκτό στο πέος του και είναι εξίσου… πλούσιο σε νευρικές απολήξεις. Οι ειδικοί μάλιστα το αναφέρουν ως το «ανδρικό σημείο G».

Ο αντίχειρας: Κι όμως, αρκετοί άνδρες «ανάβουν» όταν στα προκαταρκτικά η παρτενέρ τους γλείφει τον αντίχειρα – για ευνόητους λόγους. Η συγκεκριμένη πράξη τους κάνει να «συνδέουν» μυαλό και σώμα κατά την διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων.

Ο γλουτός: Το σημείο όπου ο μηρός «συναντά» το κάτω μέρος του γλουτού θεωρείται άκρως ευαίσθητη περιοχή για τους άντρες, γεγονός που εξηγεί ίσως γιατί σε αρκετούς αρέσει το spanking.

Ιερό οστό: Είναι το σημείο που βρίσκεται χαμηλά στην μέση, εκεί που ξεκινά η «ουρά». Σε αυτό το σημείο υπάρχουν νεύρα που συνδέονται με τα γενετικά όργανα, επομένως διεγείροντας τη συγκεκριμένη περιοχή δίνετε σαφές… μήνυμα.

Το στήθος:  Η περιοχή λίγο πιο πάνω από την κλείδα είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του ανδρικού σώματος. Φιλιά, παιχνίδια με γλώσσα και χάδια στη συγκεκριμένη περιοχή εγγυώνται άμεση διέγερση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1826 - Ο Γεώργιος Σαχτούρης και ο Κωνσταντίνος Κανάρης νικούν τον Τουρκικό Στόλο κοντά στη Σάμο.
    1906 - Καταστροφές ελληνικών ιδρυμάτων, εκκλησιών και σχολείων της Φιλιππουπόλεως από τους Βουλγάρους. Με τις μεθόδους αυτές εξοντώνεται ο Ελληνισμός της Αν. Ρωμυλίας.
    1907 - Ελληνικό ανταρτικό σώμα περικυκλώνεται από τουρκικό τμήμα στην περιοχή Γέρμας Καστοριάς και εξοντώνεται, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού του, Ανθλγού Τσοτάκου Νικ. (Γέρμα).
    1945 - Αρχίζει να λειτουργεί το «Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας», που ιδρύθηκε με τη ΣΠ 54, με πρώτο διευθυντή τον Ηρ. Πετμεζά.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2