ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Η απίστευτη φάρσα του Pornhub

Επική πρωταπριλιάτικη φάρσα επεφύλασσε το Pornhub για τους επισκέπτες του, που πήγαν για πορνό και… πίστεψαν ότι έζησαν τον υπέρτατο εξευτελισμό.

Η απίστευτη φάρσα του Pornhub

Την πραγματοποίηση του χειρότερου φόβου τους (νόμισαν πως) έζησαν όσοι επισκέφτηκαν την γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου Pornhub το Σάββατο. Κι αυτό γιατί, όσοι ξέχασαν πως ήταν Πρωταπριλιά, έπεσαν θύματα μιας… ανατριχιαστικής φάρσας.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά τη θέαση κάθε video, η ιστοσελίδα εμφάνιζε στο χρήστη το παρακάτω μήνυμα:«Ευχαριστούμε για το share! Το Pornhub μοιράζεται πλέον το video στους λογαριασμούς σου στα social media. Δεν χρειάζεται πλέον να μοιράζεσαι τα video που βλέπεις χειροκίνητα με τους φίλους και την οικογένειά σου, χάρη στο νέο επαναστατικό εργαλείο μας. Αυτόματα!», ήταν το μήνυμα που διάβασαν χιλιάδες χρήστες και… τρομοκρατήθηκαν.

Το παραθυράκι που άνοιγε, έδινε στους χρήστες δύο επιλογές: Να πατήσουν «ευχαριστώ» ή «wtf, πάρ’ το πίσω τώρα!»

Μέχρι να προλάβουν να πατήσουν όμως οτιδήποτε (ή να σπεύσουν στο Facebook για να δουν τη… ζημιά, όπως υποψιαζόμαστε ότι έκαναν οι περισσότεροι), το μήνυμα άλλαζε σε αυτό:«Καλή Πρωταπριλιά! Μην ανησυχείς, εδώ σερφάρεις πάντα με ασφάλεια», έγραφε το μήνυμα, προς ανακούφιση όλων των χρηστών που νόμιζαν ότι το πορνό… θα τους βγει ξινό.

Πηγή: Mashable 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Είναι εύκολο να συντρίψουμε, στο όνομα της εξωτερικής ελευθερίας, την εσωτερική ελευθερία του ανθρώπου."

Ταγκόρ, 1861-1941, Ινδός λογοτέχνης, Νόμπελ 1913

  • 1776 - Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τόμας Τζέφερσον διαβάζει τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία μόλις έχει λάβει την έγκριση του αμερικανικού Κογκρέσου.
    2004 - Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας νικά στον τελικό του Euro 2004 την Πορτογαλία.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2