10 πορνοστάρ που άφησαν ιστορία

Ανέβασαν και ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη με τις επιδόσεις τους. Δείτε 10 σταρ της βιομηχανίας του πορνό που έγραψαν ιστορία.
10 πορνοστάρ που άφησαν ιστορία
Μα καλά τι άρθρο είναι τούτο; Είναι δυνατόν να εξαίρετε τις γυναίκες που πουλάνε το κορμί τους στην κάμερα για μερικά εκατομμύρια δολάρια;

Θα πείτε – αφού πρώτα έχετε κάνει κλικ στο άρθρο.

Μα φυσικά, απαντάμε. Γιατί:

1.       Το ήθελαν

2.       Το έκαναν καλά

3.       Έγιναν ζάμπλουτες

4.       Μπορείτε να μάθετε από το success story τους

Iδού λοιπόν δέκα σούπερ πορνοστάρ που έγραψαν (ή γράφουν ακόμα) ερωτική ιστορία.

Jenna Jameson

Γνωστή και ως η «Βασίλισσα του Πορνό», η ξανθιά Αμερικανίδα έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία πορνογραφικού κινηματογράφου και ξεκίνησε την καριέρα της ποζάροντας αρχικά σε περιοδικά όπως το Hustler και το Penthouse.

Jesse Jane

Η ξανθιά πρωταγωνίστρια μιας εκ των πιο ακριβών παραγωγών πορνό, του “Pirates XXX” έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα σε παραπάνω από εκατό ταινίες, ενώ αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο χάρη στην Tera Patrick, την οποία και θαύμαζε.

Tera Patrick

Με καταγωγή από την Ταϋλάνδη και την Ινδονησία, η Terra Patrick ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο σε νεαρή ηλικία, και αφού τελείωσε το κολλέγιο το 1999 σε ηλικία 23 ετών αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην βιομηχανία του πορνό με το «Sex Offenders #8». Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια ενός πρακτορείου το οποίο αναλαμβάνει να προωθήσει ηθοποιούς στην βιομηχανία του πορνό.

Sasha Grey

Δικό μας κορίτσι (το κανονικό της όνομα είναι Marina Ann Hantzis), η Sasha ξεκίνησε αμέσως… δουλειά στην βιομηχανία με το που έκλεισε τα 18 της χρόνια το 2006. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει δημοφιλής χάρη στην φυσική της ομορφιά και τον «ενθουσιασμό» της στις ταινίες, κερδίζοντας αρκετά βραβεία πορνό.

Heather Brooke

«Μεγάλωσε» μια γενιά ολόκληρη με τα amateur βίντεο της στα οποία επιδιδόταν σε επικών προδιαγραφών στοματικό σεξ, ενώ έδωσε νόημα στη φράση deep throat έχοντας μάλιστα και το ομώνυμο site. Παράλληλα ξεκίνησε την «μόδα» με τις webcams. Σήμερα η τύχη της αγνοείται, ενώ λέγεται ότι παντρεύτηκε και έμεινε έγκυος.

Jenna Haze

Ξεκίνησε να δουλεύει στην ηλικία των 19 ετών και μέχρι σήμερα έχει παίξει σε περισσότερες από 500 πορνογραφικές και μη παραγωγές. Αν και άνω των τριάντα ετών πλέον, δείχνει σαν να μην πέρασε ο χρόνος από πάνω της. Ενίοτε συμμετέχει σε παραγωγές πορνό, ενώ έχει και την δική της εταιρεία παραγωγής, την Jennaration X Studios.

Tori Black

Γεννημένη το 1988, θεωρείται ήδη… βετεράνος της βιομηχανίας πορνό με περισσότερες από 200 ταινίες στο ενεργητικό της. Είναι η πρώτη σταρ που έχει κερδίσει το βραβείο AVN Α’ Ρόλου (τα… Όσκαρ του πορνό) για δύο συνεχόμενες χρονιές, το 2010 και το 2011.

Chasey Lain

Ξεκίνησε σαν στρίπερ για να εξελιχθεί γοργά την δεκαετία του ’90 σε μια από τις πιο πετυχημένες πορνοστάρ στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή φιγουράρει στη λίστα του AVN με τις κορυφαίες πορνο-ηθοποιούς όλων των εποχών, ενώ η τελευταία ταινία που γύρισε ήταν το 2007. Έκτοτε ασχολείται με την δική της επιχείρηση, ενώ όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της επενδύει σε mainstream ευκαιρίες. Αξίζει να αναφέρουμε πως η μπάντα Bloodhound Gang έγραψε για εκείνη την ομώνυμη μπαλάντα

Lexi Belle

Απόδειξη ότι «τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρές συσκευασίες» η… τοσοδούλα Lexi θεωρείται ως η πλέον δημοφιλής σύγχρονη πορνοστάρ, ενώ εντύπωση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο η βιομηχανία την ανακάλυψε: από το προφίλ της στο… Myspace.

Madelyn Marie

Μεταξύ μας, ακόμα και μια μέτρια κοπέλα φαίνεται όμορφη αν γδυθεί. Όμως πόσες πορνοστάρ δείχνουν πραγματικά πανέμορφες ακόμα και με τα ρούχα τους; Ελάχιστες. Και η Madelyn είναι μια εξ΄αυτών, μάλιστα θα μπορούσε κάλλιστα να πρωταγωνιστήσει στη βιομηχανία του μόντελινγκ. Όμως – ευτυχώς – για εμάς, δεν της τράβηξε το ενδιαφέρον.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v