Να τι - και πόσο - πορνό βλέπουν οι Ελληνίδες

Δείτε ποιο είδος πορνό προτιμούν οι Ελληνίδες και ποιες είναι οι συνήθειες των γυναικών όταν επισκέπτονται «πονηρές» ιστοσελίδες.
Να τι - και πόσο - πορνό βλέπουν οι Ελληνίδες
Οι γυναίκες το προτιμούν… λεσβιακό. Τουλάχιστον αυτό υποδεικνύει η έρευνα που έδωσε στο φως της δημοσιότητας το δημοφιλές porn site Pornhub.

Τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλυση των επισκεπτριών της ιστοσελίδας είναι άκρως ενδιαφέροντα. Πρώτον, οι γυναίκες αποτελούν το 24% του συνολικού κοινού του Pornhub, ήτοι στους 5 επισκέπτες του, οι τέσσερις είναι άνδρες και μία είναι γυναίκα.

Οι δημοφιλέστερες κατηγορίες πορνογραφικών video που αναζητούν οι γυναίκες παγκοσμίως, όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη, είναι το «λεσβιακό σεξ» (δυτικός κόσμος), “ebony” (Αφρική), «anal» (Ανατολική Ευρώπη και Ασία), «hentai» (Νοτιοανατολική Ασία).



Οι Ελληνίδες προτιμούν επίσης τα λεσβιακά video, ενώ σε κάθε τους επίσκεψη, μένουν στην ιστοσελίδα για 9 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο (μία μέση «επίδοση» σε σχέση με τις «πρωταθλήτριες Φιλιππινέζες που μένουν για 14 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα ή τις… γρήγορες Ουκρανές που μένουν για 6 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα.



Στην Ευρώπη, οι προτιμήσεις αλλάζουν ανά κράτος: Ενώ στις περισσότερες χώρες «πρωτεύει» το λεσβιακό σεξ, οι Γερμανίδες και οι Τουρκάλες προτιμούν την κατηγορία «teen», οι Τσέχες το «female friendly soft porn», η Σερβία και η ΠΓΔΜ το «mature porn» και οι γυναίκες της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας το «anal».

Δείτε τον χάρτη της Ευρώπης εδώ:


… και δείτε την πλήρη έρευνα εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v