ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Πώς νιώθουν τα δύο φύλα μετά το one-night stand;

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πώς αισθάνονται άντρες και γυναίκες μετά από ένα one-night stand. Spoiler: Κανείς δεν αισθάνεται καλά.

Πώς νιώθουν τα δύο φύλα μετά το one-night stand;

Ούτε οι άντρες, ούτε οι γυναίκες φαίνεται να αισθάνονται καλά μετά το one-night stand, για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Τουλάχιστον αυτό προτείνει μια νέα νορβηγική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Evolutionary Psychology.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι γυναίκες συνήθως αισθάνονται άσχημα για την επιλογή του σεξ της μιας βραδιάς, ενώ οι άντρες αισθάνονται άσχημα που… δεν τους συμβαίνει συχνότερα. Στην έρευνα συμμετείχαν 263 άτομα, από 19 μέχρι και 37 ετών, και τους ζητήθηκε να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τα πρόσφατα one-night stand τους.

Μία στις τρεις γυναίκες δήλωσε ικανοποιημένη, ενώ στους άντρες, το ποσοστό ξεπερνούσε το 50%. Αντιθέτως, σε ό,τι αφορά την απόρριψη μιας πρότασης για περιστασιακό σεξ, οκτώ στις δέκα γυναίκες δήλωσαν χαρούμενες που είπαν το όχι, ενώ στους άντρες, το ποσοστό αυτό έπεφτε στο 43%.

Συνεπώς, σύμφωνα με την μελέτη, φαίνεται ότι οι άντρες απολαμβάνουν περισσότερο το περιστασιακό σεξ σε σχέση με τις γυναίκες, και η θεωρία των επιστημόνων για τον λόγο που συμβαίνει αυτό έχει να κάνει με ζητήματα εξέλιξης. Συγκεκριμένα, με τον ρόλο της γυναίκας ως μητέρα, αλλά και την προσοχή που έχει μάθει να δείχνει, καθώς υπάρχει ο “κίνδυνος” εγκυμοσύνης από τον λάθος σύντροφο. Την ίδια στιγμή, ένας άντρας που μπορεί να κάνει πολλά παιδιά, με διαφορετικές συντρόφους, θεωρείται εξελικτικά “επιτυχημένος”.

Ποια είναι η δική σας άποψη για τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας; Πιστεύετε εσείς ότι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν την στάση μας απέναντι στα one-night stands;

Πηγή: in.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ένα βιβλίο διαβασμένο από χίλιους διαφορετικούς ανθρώπους είναι χίλια διαφορετικά βιβλία."

Αντρέι Ταρκόφσκυ, Ρώσος σκηνοθέτης

 • 337 - Πεθαίνει ο Μέγας Κωνσταντίνος, αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ισαπόστολος.
  1813 - Γεννιέται ο Ρίχαρντ Βάγκνερ, Γερμανός μουσουργός.
  1825 Πεθαίνει η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, αγωνίστρια της Ελληνικής Επανάστασης.
  1885 - Πεθαίνει ο Βικτόρ Ουγκώ, Γάλλος συγγραφέας.
  1917 - Γεννιέται ο Στέλιος Ανεμοδουράς, συγγραφέας του Μικρού Ήρωα.
  1960 - Στη νότιο Χιλή σημειώνεται ο ισχυρότερος σεισμός που έχει καταγραφεί, 9,5 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.
  1963 - Πραγματοποιείται δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή της Ε.Δ.Α., Γρηγόρη Λαμπράκη, στη Θεσσαλονίκη. Ο Λαμπράκης εξέπνευσε στις 27 Μαΐου.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v