Οι πιο περίεργες σεξουαλικές διαστροφές

Αν νομίζατε ότι το BDSM ήταν το πιο σκληροπυρηνικό πράγμα που μπορείς να κάνεις στο κρεβάτι, καλύτερα να μην διαβάσετε αυτό το κείμενο.
Οι πιο περίεργες σεξουαλικές διαστροφές
του Θοδωρή Διάκου

Ξέρουμε όλοι πλέον τι είναι το BDSM. Ξέρουμε ακόμα και πιο σκοτεινές πλευρές της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, είτε επειδή κάποια στιγμή απορήσαμε, είτε γιατί κάποιος φίλος μας το 2008 ήθελε να μας εκδικηθεί και μας έδειξε το 2 Girls 1 Cup. Οπότε, ναι, θα λέγαμε ότι ο κόσμος των σεξουαλικών διαστροφών δεν μας είναι τελείως άγνωστος—ακόμα κι αν τον έχουμε απλά ακουστά. Επειδή όμως είμαστε περίεργοι, αλλά και περήφανοι για τις αντοχές μας, σκεφτήκαμε να χωθούμε ακόμα πιο βαθιά σ’ αυτόν τον σκοτεινό κόσμο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάστηκε να κάνουμε ένα μπάνιο για να καθαρίσουμε τις αμαρτίες ολόκληρου του κόσμου από πάνω μας αφού τελειώσαμε την έρευνα για το παρακάτω κείμενο. Καλή διασκέδαση!

Ουρολαγνεία
Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Ούρα και χρήση των ούρων πάνω στο σεξ. Δεν είναι κι ό,τι πιο όμορφο έχουμε ακούσει, αλλά είναι ακίνδυνο. Και, αν μη τι άλλο, όλα τα ντοκιμαντέρ για την επιβίωση που έχουμε δει μας έχουν μάθει ότι τα ούρα είναι ένα 100% ασφαλές υγρό.

Κνησμολαγνεία
Εδώ τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν πιο περίεργη τροπή, γιατί υπάρχουν άτομα που όχι μόνο δεν θα σε χτυπήσουν όταν τα γαργαλήσεις, αλλά θα ανάψουν και θα σε παρακαλέσουν να συνεχίσεις. Επειδή δεν μπορούμε να φανταστούμε πιο σέξι πράγμα από το να σου γαργαλάνε την πατούσα ενώ το γέλιο σου μετατρέπεται σε ουρλιαχτά πόνου.

Παλιμπαιδισμός
Και δεν εννοούμε το είδος που τρέχεις πίσω από έναν φίλο σου και του βάζεις τρικλοποδιά μες στον δρόμο, ενώ είστε τριάντα χρονών γομάρια. Μιλάμε για ανθρώπους που φοράνε πάνες και σαλιάρες, βάζουν μια πιπίλα στο στόμα και θέλουν να τους φέρονται σαν να είναι μωρά. Και, ναι, αυτό σημαίνει πως πρέπει να τους αλλάζεις και την πάνα. Τις περισσότερες φορές κάνουν σχέσεις με άτομα που έχουν μετατρέψει το μητρικό τους ένστικτο σε φετίχ.

Υβριστοφιλία
Όχι, δεν είναι το φετίχ που έχεις αν θέλεις να σε βρίζουν πάνω στο σεξ. Η υβριστοφιλία είναι η σεξουαλική διέγερση από τους ανθρώπους που έχουν διαπράξει κάποιο έγκλημα ή/και βρίσκονται στην φυλακή. Όταν η αγάπη για τα κακά αγόρια φτάνει σε νέα επίπεδα.

Pony play
Όλοι ξέρουμε τα πόνι. Είναι τέλεια και χαριτωμένα και μικροσκοπικά, και ίσως είναι μαγικά πλάσματα που έχουν έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να τον κάνουν καλύτερο. Όχι αυτά τα πόνι, όμως. Αυτά τα πόνι είναι άνθρωποι που φοράνε δερμάτινες οπλές και σέλα, και μετά στήνονται στα τέσσερα για να τους καβαλήσει κάποιος, και ειλικρινά δεν ξέρουμε πλέον τι να σκεφτούμε για το ανθρώπινο είδος.

Αρπαξοφιλία
Η σεξουαλική διέγερση που προκαλείται από την ιδέα ότι είμαστε θύματα ληστείας.
-Τα λεφτά σου ή την ζωή σου!
-*σπλους*

Δακρυφιλία
Η δακρυφιλία είναι η σεξουαλική διέγερση από άτομα που κλαίνε, είτε βλέποντας τα καυτά δάκρυα να κυλούν στα μάγουλα, είτε ακούγοντας απαρηγόρητους λυγμούς. Αν, λοιπόν, καθίσετε να δείτε ταινία με τον σύντροφό σας και αρχίσετε να κλαίτε επειδή η πρωταγωνίστρια έχασε τον έρωτα της ζωής της λόγω μιας παρεξήγησης που θα μπορούσε να είχε λυθεί με ένα απλό τηλεφώνημα, και ο σύντροφός σας αμέσως μετά έχει όρεξη για σεξ, κάτι δεν πάει καλά.

Λιθοφιλία
Ας κάνουμε ένα διάλειμμα για να χαλαρώσουμε, και ας αναφέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ερεθίζονται με πέτρες. Κυριολεκτικά ερεθίζονται με το να τρίβουν πέτρες και χαλίκια πάνω στο γυμνό τους δέρμα.

Πλοκάμια
Ναι, ξέρουμε ότι ξέρετε περί τίνος πρόκειται. Και δεν πρόκειται να μπούμε σε λεπτομέρειες. Το μόνο που ελπίζουμε είναι πως κανένας από τους ανθρώπους με αυτό το φετίχ δεν θα προσπαθήσει να φέρει τον Κθούλου στην επιφάνεια.

Εμετοφιλία
Όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι. Αντίο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v