Τα οκτώ πιο δημοφιλή φετίχ

Bondage, σαδισμός, ποδολαγνεία, ηδονοβλεψία. Βουτάμε στα άδυτα των σεξουαλικών φαντασιώσεων και των φετίχ και γνωρίζουμε οκτώ από τα πιο δημοφιλή.
Τα οκτώ πιο δημοφιλή φετίχ
Ο… αβίτσιωτος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Όσο και αν τα φετίχ/βίτσια/φαντασιώσεις – όπως θέλετε πείτε τα – αποτελούν ταμπού για τη σύγχρονη κοινωνία, άλλο τόσο κυριαρχούν στα κρεβάτια των απανταχού ζευγαριών.

Η ποικιλία τους είναι τεράστια, τόση που δεν αρκεί ένα δημοσίευμα για να τα απαριθμήσουμε όλα. Έτσι αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα οκτώ πιο δημοφιλή εξ’ αυτών.
Αν τολμάτε, πείτε μας το δικό σας.

Είσαι για δέσιμο
Σταθερή αξία για κάθε βιτσιόζο που… σέβεται τον εαυτό του, το δέσιμο του/της συντρόφου (bondage) μπορεί να εκφραστεί είτε μέσα από ένα απλό δέσιμο με χειροπέδες στα κάγκελα του κρεβατιού είτε με την χρήση πιο εκλεπτυσμένων μεθόδων με σχοινιά για ολόκληρο το σώμα (shibari). To δέσιμο περιλαμβάνει επίσης τη χρήση κουκούλας στο σύντροφο και μεθόδων ελεγχόμενου πνιγμού με διάφορα λουριά.

Παιχνίδια ρόλων
Όπως έχουμε αναλύσει και σε προηγούμενο άρθρο, οι φαντασιώσεις που βασίζονται σε ρόλους είναι εξαιρετικά διαδεδομένες τόσο στον ανδρικό, όσο και στον γυναικείο πληθυσμό. Αποτελούν «κρυφό μυστικό» πολλών ζευγαριών, τα οποία σε μια προσπάθεια ανανέωσης της σεξουαλικής τους ζωής προσποιούνται πρόσωπα και καταστάσεις. Τα παραδείγματα ρόλων; Χιλιάδες. Βιαστής, σέξι νοσοκόμα, γιατρός, ακόμα και… παππάς.

Χτύπα κι άλλο
Σε μικρότερο ή σε μεγαλύτερο βαθμό ο σαδισμός είναι παρών στις περισσότερες σεξουαλικές σχέσεις στις οποίες ο ένας από τους δύο συντρόφους αναζητά τον πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Ο πόνος αυτός μπορεί να προκληθεί είτε μέσω του… παραδοσιακού spanking είτε μέσα από άλλες μεθόδους όπως λιωμένο κερί στο δέρμα, μαστίγιο, δάγκωμα, τσίμπημα κτλ.

Καλό ποδαρικό
Δεν είναι λίγοι οι άντρες που απολαμβάνουν σχεδόν αποκλειστικά να γλείφουν, να ρουφάνε, να φιλούν ή να δαγκώνουν τα γυναικεία πόδια. Σε πολλές περιπτώσεις, αρκετοί από αυτούς δεν δέχονται καν να... βγουν με γυναίκες που έχουν άσχημα πόδια ή δάχτυλα. Το εν λόγω φετίχ της ποδολαγνείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πιο ενεργά κατά την σεξουαλική πράξη μέσω του «ποδαρικού» αυνανισμού ή ακόμα και της διείσδυσης.

Υποταγή πάει να πει να γίνεις γη
Ιδιαίτερα διαδεδομένο σεξουαλικό βίτσιο/φαντασίωση, κατά την οποία άνδρας και γυναίκα αποκτούν ρόλους αφέντη και σκλάβου. Το περίεργο είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις τον ρόλο του αφέντη τον έχει η γυναίκα (mistress), ενώ ο άντρας υποτάσσεται (slave). Κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης η γυναίκα διατάζει τον παρτενέρ της, ενίοτε τον χτυπάει, ενώ σε extreme περιπτώσεις μπορεί ακόμα και να διεισδύσει μέσα του φορώντας το ανάλογο σεξουαλικό βοήθημα.

«Χρυσό» ντους
Εντάξει, ίσως αποτελεί extreme περίπτωση, αλλά το συγκεκριμένο φετίχ είναι αρκετά δημοφιλές τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Αν δεν σας προϊδέασε ο τίτλος, αφορά την ούρηση από και προς τον σύντροφο είτε ως προκαταρκτικό, είτε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Η επιστροφή του vinyl-ίου
Από τα πλέον διαδεδομένα φετίχ, ιδιαίτερα στους άνδρες οι οποίοι ερεθίζονται σεξουαλικά τόσο από την υφή των παραπάνω ρούχων, όσο και από την πορνογραφική αίσθηση που αυτά δίνουν κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Τα εφαρμοστά δερμάτινα, το vinyl και το latex στην γυναίκα ενισχύουν τον ρόλο της ως «κακής» mistress σε φαντασιώσεις υποταγής με αφεντικά και σκλάβους, γεγονός που εξιτάρει αρκετούς άνδρες, οι οποίοι απεχθάνονται το μοντέλο της «καλής» και σεμνής γυναίκας.

Ο ηδονοβλεψίας
Ίσως το πιο διαδεδομένο φετίχ για την πλειοψηφία του πληθυσμού, η ηδονοβλεψία αφορά την ερωτική διέγερση από την παρακολούθηση δύο ξένων που κάνουν σεξ ή απλά ενός γυμνού σώματος, ενώ συνήθως συνοδεύεται από την αναμενόμενη… αυτοϊκανοποίηση του παρατηρητή.

Επιμέλεια: Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v