Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για το σεξ

Βρήκαμε και απαντάμε στις πέντε πιο συχνές ερωτήσεις που κάνει ο κόσμος στον μεγάλο παντογνώστη, το Google.
Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για το σεξ
Ποιες είναι οι πιο συχνές απορίες που έχουν οι άνθρωποι σχετικά με το σεξ; Μια γρήγορη έρευνα στο Google μπορεί να μας φωτίσει, και φαίνεται πως οι απορίες αυτές είναι κάθε άλλο παρά… περίεργες. Έτσι κι εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις πέντε πιο δημοφιλείς αναζητήσεις, και προσπαθούμε να απαντήσουμε όσο πιο σοβαρά γίνεται.

1. Γιατί πονάω στο σεξ;
Ο πόνος στο σεξ δεν είναι φυσιολογικός. Αν αισθάνεσαι πόνο, τότε σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Χρειάζεσαι περισσότερη ώρα, περισσότερα προκαταρκτικά, περισσότερο ερεθισμό. Αν και τότε εξακολουθείς να πονάς, μάλλον πρέπει να κλείσεις έναν ραντεβού με τον γυναικολόγο σου, για να ελέγξεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

2. Πώς να φιλάω;
Θα υποθέσουμε πως αυτή η ερώτηση γίνεται συχνότερα από εφήβους, λίγο πριν βγουν ραντεβού, επειδή αυτό ακούγεται σούπερ ρομαντικό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι έφηβοι εξακολουθούν να βγαίνουν ραντεβού. Και αφήνουμε τις φίλες μας στο mama365 να σου δώσουν τις καλύτερες συμβουλές

3. Πώς να τελειώνω πιο αργά;
Πρόωρη εκσπερμάτωση: Καταστρέφει την σεξουαλική ζωή των ανθρώπων εδώ και χιλιάδες χρόνια. Και κάποιος θα πίστευε ότι με τα χιλιάδες άρθρα που έχουν γραφτεί για το ζήτημα, θα είχε σταματήσει να αποτελεί τόσο δημοφιλή αναζήτηση. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε βάλει κι εμείς το λιθαράκι μας στον αγώνα κατά της πρόωρης εκσπερμάτωσης, και μπορείς να βρεις τις συμβουλές μας εδώ

4. Πώς να την κάνω να τελειώσει;
Αντιθέτως, το πρόβλημα των περισσότερων γυναικών είναι πως δεν μπορούν να συγχρονιστούν με τους αστραπιαίους ρυθμούς των παρτενέρ τους, και τελειώνουν τελευταίες και (κυριολεκτικά) καταϊδρωμένες—αν τελειώσουν, δηλαδή. Κι επειδή αυτή είναι μια απ’ τις μεγαλύτερες αδικίες της ζωής, τρέξε να διαβάσεις αυτό για να φροντίζεις να τελειώνει μαζί σου κάθε φορά! 

5. Πόσες θερμίδες καίει το σεξ;
Συγχώρεσέ μας, μα αν έχεις φτάσει σε σημείο να αναρωτιέσαι κάτι τέτοιο, πρέπει επειγόντως να γραφτείς σε γυμναστήριο. Θα είναι πολύ καλύτερο για ‘σένα. Πάντως, αν πιστέψουμε τα δεδομένα που μας δίνει το menshealth.com, ο μέσος άντρας θα κάψει 100 και η μέση γυναίκα 69 θερμίδες. Αλλά, υποθέτουμε, για να συμβεί αυτό, πρέπει το σεξ να είναι έντονο. Οι τεμπέληδες δεν επιβραβεύονται!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v