Αυτά που οι άντρες μισούν στο σεξ

Από την γκρίνια μέχρι την κακή συνεννόηση, οι άντρες αναγνώστες μας είχαν αρκετά πράγματα να πουν για τα… στραβά που συμβαίνουν στο σεξ.
Αυτά που οι άντρες μισούν στο σεξ
Τι μισούν οι άντρες στο σεξ;

Θα μπορούσαμε να κάνουμε υποθέσεις, να σκεφτούμε όλες τις δικές μας κακές εμπειρίες, και να βγάλουμε ένα άκακο, ίσως αστείο κείμενο. Πόσο ρεαλιστικό θα ήταν, όμως; Και πόσο αντιπροσωπευτικό; Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφασίσαμε να ρωτήσουμε τους αναγνώστες του In2life, και αυτές είναι οι απαντήσεις τους.

Disclaimer: Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις των συντακτών του in2life.

“Έλα πες μμμουυ... Ποια είναι η φαντασίωση σου;” Μα χρυσή μου, σου το έχω πει, δεν με ενδιαφέρει το πώς, με ενδιαφέρεις εσύ! Αυτή την κοινοτοπία που πρέπει να έχεις αγαπημένες στάσεις και κλισέ στο σεξ, ποτέ δεν την έχω καταλάβει. Και το άλλο... “Πού θες να τελειώσεις; Όχι μέσα!" Την τελευταία στιγμή να πρέπει να βρεις εναλλακτική, που έχεις φτάσει πριν το τέλος, πολύ με εξοργίζει. Και καλά, το να τελειώσεις μέσα είναι πρακτικά αδύνατον (πάντα με προφυλάξεις, από όπου και να είναι), αλλά να με βάζεις να σκεφτώ εκείνη την κρίσιμη στιγμή; Έχω αφήσει το μυαλό μαζί με τα ποτά στο σαλόνι, μη με βάζεις να τρέχω να το φέρω. Θα κάνεις να με δεις να τελειώνω άλλες τρεις ώρες. Αντέχεις;
Κώστας, 31

Πάντα μισούσα να ακούω την φράση “Πιο βαθιά”. Αφού δεν πάει άλλο!
Σάκης, 25

Νομίζω με ενοχλεί η υποκρισία. Όχι να υποκριθεί έναν οργασμό, αυτό έχει να κάνει με τις δικές μου επιδόσεις. Εννοώ να μην κάνει σεξ σαν να το εννοεί. Κάθε φορά που κάνεις σεξ με κάποιον, μη κάθεσαι χωρίς να κάνεις τίποτα και να περιμένεις τα πάντα από τον άλλον. Είναι σεξ, είναι απόλαυση και πρέπει να βγάζουν φαντασιώσεις και τα δύο άτομα.
Δημήτρης, 22

Δεν θα πω το κλασσικό "όταν απλά η γυναίκα ανοίγει τα πόδια της", γιατί κάποιες φορές κι εγώ είμαι κουρασμένος και θέλω να με "περιποιηθεί" χωρίς να κάνω τίποτα. Αυτό που είναι εκνευριστικό όμως είναι να μην μπορούμε να απολαύσουμε το σεξ όπως θέλουμε. Οπότε καλή μου, την ώρα που είμαστε γυμνοί, πες μου ό,τι τρελό έχεις στο μυαλό σου και τις επιθυμίες σου. Δεν είμαι μάντης, αλλά μπορώ, αν μου ανοιχτείς, να είμαι ο καλύτερος εραστής σου. Μίλα μου για να βγάλουμε ό,τι ζωώδες έχουμε μέσα μας.
Γιούρι, 25

Αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα, είναι όταν εκεί που έχει αγριέψει το πράγμα και βγαίνει ο πιθηκάνθρωπος από μέσα σου, να γυρνάει και να σου λέει “Γίνε λίγο πιο τρυφερός”. Εκείνη την ώρα γίνομαι Hulk και το βλέπεις, μην το κάνεις επίτηδες!
Γιάννης, 30

Το ξέρω ότι σου αρέσει η υφή εκεί κάτω, αλλά σταμάτα να κάνεις ΜΟΝΟ αυτό. Τα πιάνω και μόνος μου στο σπίτι. Επίσης, όταν έχεις μόλις τελειώσει από στοματικό και εκείνη συνεχίζει. Όχι. Σταμάτα να το κάνεις. Επίσης μισώ τον υπέροχο συγχρονισμό που θα σου φωνάξει “Μην τολμήσεις να τελειώσεις!”
Θάνος, 24

Λοιπόν, θα τα αναφέρουμε με αστερίσκους για να είναι πιο ευδιάκριτα και κατανοητά γιατί πρέπει να είναι κατανοητά από κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της στο κρεβάτι:
*Δεν γλείφουμε αυτιά σαν να είναι γλειφιτζούρια
*Δεν αράζουμε ανάσκελα σαν κατσαρίδες. Αναλαμβάνουμε δράση.
*Δεν κάνουμε το στοματικό να μοιάζει αγγαρεία. Αν δεν «το’χουμε» δεν το επιχειρούμε. Εκτός κι αν έχουμε αρκετό μεράκι και αυτοπεποίθηση.
*Φωνάζουμε και μιλάμε, αρκεί να μην γίνουμε γραφικές ή υποψήφιες για το Α’ Γυναικείου Ρόλου.
*Εξυπακούεται ότι φοράμε εσώρουχα τα οποία ιντριγκάρουν, χωρίς όμως ακρότητες που αγγίζουν τα όρια της κιτς τσόντας ‘90s.
*Δεν προσπαθούμε να βάλουμε τα δάχτυλά μας σε «άλλες» τρύπες αυτοβούλως, εκτός κι αν έχουμε τη συγκατάθεση του παρτενέρ ή έστω ένα κάποιο στοιχείο ότι αυτό είναι εντάξει.
Νίκος, 29

Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v