Τι να κάνεις όταν το σεξ είναι κακό;

Το κάνατε και ήταν… κακό. Αρκετά κακό. Τι μπορείς να κάνεις;
Τι να κάνεις όταν το σεξ είναι κακό;
Το σεξ θα ‘πρεπε να σε ικανοποιεί. Θα έπρεπε να σε κάνει να αισθάνεσαι τέλεια και να έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Τι συμβαίνει όμως όταν το σεξ απλά δεν είναι καλό; Μπορείς να κάνεις κάτι για να φτιάξεις τα πράγματα, ή απλά σταματάς να ασχολείσαι;

Μην απελπίζεσαι. Σου έχουμε μερικές συμβουλές για να τονώσετε την σεξουαλική σας χημεία και να απολαμβάνετε το σεξ και οι δυο σας όσο περισσότερο γίνεται.

Δώσε του κουράγιο
Οι άντρες έχουν ανάγκη την επιβεβαίωση στο κρεβάτι. Όταν κάνει κάτι που σου αρέσει, δώσε του να το καταλάβει. Όσο περισσότερο του λες ποια πράγματα σου αρέσουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά, τόσο περισσότερο θα εξακολουθεί να τα κάνει. Μερικές φορές δεν είναι κακό να του κάνεις λίγη εποικοδομητική κριτική.

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου
Αν αυτό που κάνει δεν σε ικανοποιεί, τότε ήρθε η ώρα να αναλάβεις τα ηνία και να τον κατευθύνεις. Πάμε στοίχημα ότι οι περισσότεροι άντρες δεν θα είχαν πρόβλημα με αυτό, και αν δεν είναι τελείως ανεπίδεκτος μαθήσεως, σύντομα το σεξ σας θα γίνει πολύ, πολύ καλύτερο.

Αλλάξτε στάση
Υπάρχει λόγος που έχουμε τόσες πολλές στάσεις στο σεξ: υπάρχει κάποια για τον καθένα, και ίσως το σεξ σας να είναι βαρετό γιατί δεν βρήκατε την στάση σας ακόμα. Ή επαναλαμβάνετε την ίδια στάση κάθε φορά. Δεν είναι ανάγκη να αρχίσετε τα αεροπλανικά, αλλά σίγουρα λίγη ποικιλία θα σας βοηθήσει.

Καθησύχασέ τον
Αν το έχει καταλάβει κι ο ίδιος ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά (και, πίστεψέ μας, το έχει καταλάβει), τότε θα ήταν καλό να του χαϊδέψεις λίγο τον εγωισμό του—απλά και μόνο για να μην φρικάρει περισσότερο (κάτι που θα κάνει το σεξ χειρότερο). Πες του ότι θες να δοκιμάσεις πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί του, και πως θέλεις να προσφέρετε απόλαυση ο ένας στον άλλο.

Μην υποκρίνεσαι
Μην τον λυπηθείς και αποφασίσεις να υποκριθείς, για να τονώσεις τον εγωισμό του. Αυτός είναι ο πιο λάθος τρόπος για να τονώσεις τον εγωισμό κάποιου, γιατί απλά θα πιστεύει ότι τίποτα δεν πάει στραβά. Κι εσύ θα πεις αντίο στους οργασμούς σου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v