Μακροχρόνιες σχέσεις, καυτό σεξ: Κι όμως γίνεται!

Ξεχάστε όλα εκείνα τα κλισέ που λένε πως οι μακροχρόνιες σχέσεις σκοτώνουν το σεξ. Έχουμε τις καλύτερες συμβουλές για τα πιο καυτά βράδια της ζωής σας!
Μακροχρόνιες σχέσεις, καυτό σεξ: Κι όμως γίνεται!
Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε. Και σίγουρα δεν αρνούμαστε πως είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Όταν μια σχέση κρατάει για πολύ καιρό (ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια για το τι σημαίνει “πολύς καιρός”), η όρεξη για σεξ… πέφτει. Ίσως η καθημερινότητα να είναι ο φταίχτης. Ίσως το ότι επαναπαυόμαστε και χάνουμε την δημιουργικότητά μας. Σε κάθε περίπτωση, εμείς στο in2life Σεξ & Σχέσεις δεν πρόκειται να σας αφήσουμε ξεκρέμαστους, και έχουμε τους καλύτερους τρόπους να κρατήσετε την σεξουαλική σας ζωή πιο ζωντανή από ποτέ, όσο καιρό κι αν είσαστε μαζί.

Just do it
Αυτό που λένε ότι “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”; Ισχύει. Και αν θέλετε να κάνετε περισσότερο σεξ, τότε μια καλή αρχή θα ήταν… απλά να το κάνετε. Χωρίς να σας νοιάζει αν θα είναι υπέροχο. Βάλτε στόχο ότι θέλετε να περάσετε την νύχτα σας μαζί, και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.

Καπνίζετε;
Αυτό αφορά τους άντρες. Αν καπνίζετε, σας έχουμε τον καλύτερο λόγο να το κόψετε: το κάπνισμα μπλοκάρει τις αρτηρίες του πέους, εμποδίζοντας την στύση σας.

Γυρίστε στα παλιά
Βγείτε ένα παλιομοδίτικο ραντεβού, πηγαίνετε στον κινηματογράφο και καθίστε πίσω-πίσω. Προφανώς και δεν πρόκειται να προσέξετε την ταινία—η τελευταία φορά που οι ορμόνες σας χτύπησαν τέτοιο κόκκινο ήταν στα περήφανα χρόνια της εφηβείας.

Περισσότερη επαφή
Μπορεί να είστε καιρό μαζί, μπορεί να γνωρίζετε πόσο πολύ αγαπιέστε, και πόσο σέξι βρίσκετε ο ένας τον άλλο, αλλά αυτά τα πράγματα είναι για να λέγονται. Και να τα δείχνουμε με πράξεις, γι’ αυτό μην χάνετε την ευκαιρία να κάνετε μικρά, χαριτωμένα κομπλιμέντα, ή να δίνετε πονηρά φιλάκια στα κλεφτά όποτε μπορείτε.

Η θεραπευτική δύναμη του πορνό
Ναι, ναι, δεν κάνουμε πλάκα. Το να βλέπετε πορνό μαζί με τον/την σύντροφό σας μπορεί να κάνει θαύματα για την ερωτική σας ζωή. Θα πάρετε ιδέες, θα δοκιμάσετε νέα πράγματα – ή τουλάχιστον θα γελάσετε πάρα πολύ.

Λόγια σταράτα
Μιλήστε ανοιχτά για αυτά που νιώθετε—σεξουαλικά, δηλαδή. Μπορεί να σας έρθει η όρεξη βλέποντας το πιο χαζό πράγμα, ή να προσέξετε κάτι πάνω στον/στην σύντροφό σας που σας κάνει να θέλετε να τρέξετε αμέσως στο κρεβάτι. Πείτε το.

Παιχνίδια ρόλων
Κάντε ότι μόλις γνωριστήκατε. Ότι είστε δυο ξένοι σε ένα μπαρ. Παίξτε παιχνίδια ρόλων για να δώσετε μια νέα σπίθα ενθουσιασμού στο σεξ σας. (Και ίσως μια μικρή έκπληξη με την μορφή καινούριων, σέξι εσωρούχων να το κάνει ακόμα πιο καυτό.)


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v