5 κόλπα για να σου κάνει το καλύτερο στοματικό

Θες να τον βοηθήσεις να σου κάνει το καλύτερο στοματικό σεξ της ζωής σου; Έχουμε τις κατάλληλες συμβουλές!
5 κόλπα για να σου κάνει το καλύτερο στοματικό
Στοματικό σεξ. Θέμα που συνήθως προκαλεί έντονη συζήτηση. Οι άντρες το λατρεύουν, αλλά κυκλοφορεί η φήμη πως περισσότερο λατρεύουν να το δέχονται. Άλλοι πάλι δηλώνουν φανατικοί, μα πόσο καλά το κάνουν; Σε κάθε περίπτωση, αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή των γυναικών που δηλώνουν… όχι και τόσο ενθουσιασμένες με το ταλέντο του συντρόφου τους (ήδη διαβάζεις αυτό το κείμενο), οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να τον βοηθήσεις να σου κάνει το πιο τέλειο στοματικό της ζωής σου.

Άρπαξέ τον από το μαλλί
Γίνε άγρια μαζί του. Πιάσε τα μαλλιά του όσο βρίσκεται κάτω και κατεύθυνέ τον εκεί που θες. Μπορεί τεχνικά εκείνη την στιγμή να “δέχεσαι” αυτό που σου προσφέρει, αλλά κανείς δεν λέει πως πρέπει να έχεις παθητικό ρόλο. (Μικρό μυστικό: Το πιάσιμο μαλλιών στο στοματικό μπορεί να τρελάνει τους περισσότερους άντρες, και να τους κάνει να… εργάζονται ακόμα πιο παθιασμένα. Δεν θέλουν μόνο αυτοί να πιάνουν το κεφάλι σου όταν τους το κάνεις εσύ.)

Θέλει να το ακούει
Δεν έχεις ιδέα πόσες πληροφορίες (και επιβεβαίωση) μπορείς να του δώσεις αν του δίνεις λίγη έγκριση. Πιο βαθιές ανάσες, λόγια, φωνές, και ένταση που αυξομειώνεται κάθε φορά που κάνει κάτι τέλειο ή κάτι περισσότερο… εχμ, λιγότερο τέλειο. Ενώ η γλώσσα του είναι απασχολημένη, εσύ χρησιμοποίησε την δική σου για να του δείξεις τι θες.

Επίκληση στην αυθεντία
Το καλύτερο hack που θα ακούσεις σήμερα: πορνό. Βρες βιντεάκια που να εστιάζουν στην πράξη, που χρησιμοποιούν τεχνικές που σου αρέσουν ή πράγματα που θες να δοκιμάσεις. Και έπειτα δείτε τα μαζί, και πες του να κοπιάρει αυτά που βλέπει πάνω σου. Το όφελός σου θα είναι διπλό: και θα κερδίσεις κάτι που ήθελες, και θα το κάνει με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό (γιατί μόλις πρότεινες να δείτε μαζί μία από τις “ένοχες” απολαύσεις του).

Μερικές φορές πρέπει να το απαιτείς
Οι άνθρωποι γίνονται καλύτεροι σε ό,τι κι αν καταπιαστούν με την εξάσκηση. Και ειδικά αν δεν σου το κάνει με την συχνότητα που θα ήθελες, ήρθε η ώρα να το απαιτήσεις. Πες του να σε γλύψει, και μην σηκώνεις αντιρρήσεις. Εμείς, πάντως, πάμε στοίχημα πως θα του αρέσει ο πιο… κυριαρχικός σου ρόλος.

Άλφα, βήτα, γάμα
Το πιο παλιό και δοκιμασμένο κολπάκι. Υπάρχει λόγος που γενιές και γενιές ανδρών έχουν μεγαλώσει με την σκέψη πως πρέπει να γράψουν την αλφαβήτα ολόκληρη με την γλώσσα τους. Αυτό που συχνά παραλείπουν να θυμηθούν είναι πως η προσοχή τους πρέπει να είναι επίσης στραμμένη στις αντιδράσεις σου. Επειδή όμως είσαι καλόψυχη, θα του το κάνεις πολύ πιο εύκολο: ζήτησέ του να ξεκινήσει το αλφάβητο, και μόλις φτάσει σ’ ένα γράμμα που σου κόβει τα γόνατα, πες του να το κάνει ξανά και ξανά (και ξανά).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v