5 σούπερ λόγοι για να δείτε μαζί πορνό

Αν το πορνό αποτελεί ακόμα θέμα-ταμπού για εσάς, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε… Και μετά να παρακολουθήσετε μαζί με τον σύντροφό σας.
5 σούπερ λόγοι για να δείτε μαζί πορνό
Όλοι έχουμε δει πορνό. Όλοι εξακολουθούμε να βλέπουμε πορνό, άλλοι συχνά και άλλοι πού και πού. Για κάποιους είναι ένοχη απόλαυση, άλλοι το βλέπουν για να γελάσουν, και άλλοι για την υπόθεση. Τις περισσότερες φορές, όμως, το βλέπουμε μόνοι μας, στο σκοτάδι. Και σίγουρα, δεν προτείνουμε movie night με όλη την παρέα (αν και, γιατί όχι;) αλλά αν παρακολουθήσεις πορνό με τον/την σύντροφό σου, πολλά καλά πράγματα μπορεί να συμβούν…

Ίσως μάθετε κάτι καινούριο
Εντάξει, πολλά πορνό έχουν μέσα αεροπλανικά κόλπα που καλύτερα να τα αφήσεις στους επαγγελματίες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείτε και οι δυο να ξεπατικώσετε μερικές ενδιαφέρουσες (και ασφαλείς) ιδέες, να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και διασκεδαστικό.

Σίγουρα θα πεθάνετε στο γέλιο
Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στις τσόντες για να ξέρεις πως όλα – εκτός ίσως απ’ το σεξ – μέσα στο βίντεο είναι ξεκαρδιστικά. Οι διάλογοι; Η ηθοποιία; Τα κοστούμια, τα σκηνικά, το να βλέπεις έναν τριαντάχρονο πορνοστάρ να παριστάνει τον έφηβο και να κάνει σεξ με την εικοσιπεντάχρονη πορνοστάρ που παίζει την μαμά του κολλητού του…

Θα σας ανοίξει την… όρεξη
Ακόμα κι αν νόμιζες πως δεν είχες διάθεση για σεξ, το να δείτε μαζί λίγο πορνό θα σας βάλει στο κλίμα. Αρκεί να μην προσπαθήσετε να ξεπεράσετε σε κόλπα και θορύβους τους πρωταγωνιστές. Δεν θέλουμε να καταλήξετε στο νοσοκομείο.

Ποτέ ξανά “Delete browser history”
Ας μιλήσουμε ειλικρινά για μια στιγμή. Το χειρότερο κομμάτι του να βλέπεις πορνό δεν είναι εκείνο το κενό συναίσθημα που σε πιάνει μετά τον (μοναχικό) οργασμό. Είναι το ότι πρέπει για άλλη μια φορά να σβήσεις το ιστορικό του ίντερνετ, για να μην βρει κανείς τις τσόντες σου. Πώς το καταπολεμάς αυτό; Φυσικά με το να μοιράζεσαι τις τσόντες σου. Απλή λογική.

Μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά
Ίσως το καλύτερο που μπορεί να προκύψει αφού παρακολουθήσετε μια… βρώμικη ταινία μαζί είναι πως θα μπορέσετε να μιλήσετε πιο ανοιχτά για την δική σας σεξουαλική ζωή. Τι φαντασιώσεις κρατάτε κρυφές ο ένας απ’ τον άλλο; Τι θα θέλατε να δοκιμάσετε; Η ανοιχτή επικοινωνία είναι το κλειδί για να κρατήσετε την σεξουαλική σας ζωή δραστήρια και πιο πονηρή από ποτέ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v