Το αγόρι μου βλέπει πορνό: Να ανησυχώ;

Αν σας ανησυχεί το γεγονός ότι το αγόρι σας πού και πού απολαμβάνει τον μοναχικό του χρόνο βλέποντας πορνό, είμαστε εδώ για να σας καθησυχάσουμε.
Το αγόρι μου βλέπει πορνό: Να ανησυχώ;
Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι, από την στιγμή που βρίσκεσαι σε μία σχέση, οι σεξουαλικές σου συνήθειες αυτόματα αλλάζουν. Και, σίγουρα, όταν κάποιος δείχνει σημάδια ότι δεν είναι ικανοποιημένος, ή υποπτεύεσαι ότι σε απατά, τότε είναι η κατάλληλη ώρα να ανησυχήσεις. Τι συμβαίνει, όμως, όταν το αγόρι σου απλά βλέπει πορνό; Είναι όντως κάτι κακό;
Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Αλλά, αν χρειάζεσαι κάτι πιο αναλυτικό, με ευχαρίστηση θα σου παρουσιάσουμε όχι έναν, όχι δύο, αλλά έξι λόγους που αυτή του η συνήθεια μπορεί να κάνει καλό στην σχέση σας.

1. Εκπαιδευτική πορνογραφία
Εντάξει, δεν έχουν όλα τα πορνό να προσφέρουν τις καλύτερες ιδέες, αλλά όλα έχουν να κάνουν με την ποιότητα του υλικού που επιλέγει. Μπορεί να δει πράγματα που είναι και ρεαλιστικά, και πολύ απολαυστικά και να προσπαθήσει να τα φέρει στην κρεβατοκάμαρα. Πόσο μάλλον, μπορείς να του στείλεις βίντεο που έχεις βρει κι εσύ ενδιαφέροντα.

2. Φαντασιώσεις = ασφάλεια
Οι φαντασιώσεις, τις περισσότερες φορές, αποτελούν έναν στόχο όχι και τόσο ρεαλιστικό. Και, για να είμαστε ειλικρινείς, οι πιο πολλοί τις προτιμούν έτσι, και η πορνογραφία είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τις εκφράσουμε χωρίς να τις κάνουμε πραγματικότητα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν υπάρχει τίποτα απειλητικό με το να βλέπει το αγόρι σου πορνό, ακόμα κι αν αυτά που επιλέγει δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ερωτική σας ζωή. Όχι, δεν θα προτιμούσε να ήσουν κοκκινομάλλα με υπερφυσικό πλαστικό στήθος και ακόρεστη επιθυμία για ακροβατικά.

3. Ο αυνανισμός του κάνει καλό…
…ακόμα κι αν η ερωτική σας ζωή είναι άκρως απολαυστική και ολοκληρωμένη. Για πολλούς ανθρώπους, ο αυνανισμός είναι απλά ένα κομμάτι της ζωής τους – για να μην μιλήσουμε για όλες εκείνες τις μελέτες που έχουν αποδείξει πως ο αυνανισμός στους άντρες μπορεί να ελαττώσει τον κίνδυνο του καρκίνου του προστάτη.

4. Μπορεί να θέλει να δείτε μαζί…
…κι απλά να ντρέπεται να σε ρωτήσει. Ειδικά αν η συμπεριφορά σου απέναντι σ’ αυτή του την συνήθεια είναι αρνητική, δεν θα τολμούσε ποτέ να σου το προτείνει. Η αλήθεια, όμως, είναι πως αν παρακολουθήσετε πορνό παρέα, μπορεί να ξεκινήσει μια πολύ υγιής και διασκεδαστική συζήτηση για το τι θέλει ο καθένας απ’ το σεξ… και πολλές νέες ιδέες. Αναρωτήθηκες ποτέ αν ο φίλος σου θα ενδιαφερόταν για παιχνίδι με δέσιμο; Δείτε μαζί μία σκηνή και πρόσεξε την αντίδρασή του.

5. Το πορνό δεν είναι καν σέξι
Ας σκεφτούμε ρεαλιστικά. Όσο υπέροχη κι αν είναι μια πορνογραφική ταινία (και σπάνια θα βρεις μια ειλικρινά υπέροχη πορνογραφική ταινία), δεν θα μπορούσε ποτέ να συγκριθεί με το αληθινό σεξ. Γι’ αυτό δεν έχεις κανέναν λόγο να πιστεύεις πως περνάει καλύτερα μόνος του.

6. Και κάτι τελευταίο…
Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του λίμπιντο, και σπάνια σε μια σχέση οι δύο παρτενέρ θα έχουν ακριβώς τις ίδιες ορέξεις. Και να είσαι σίγουρη πως θα υπάρξουν μέρες που θα μπεις εσύ στην θέση του. Ίσως είναι κουρασμένος, ή άρρωστος ή απλά δεν έχει όρεξη. Και δεν πρόκειται να σε κρίνει αν πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου…


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v