8 πράγματα που δεν θες να δοκιμάσεις στο σεξ

Διακόσμησε το πέος του με σαντιγί και πέρλες, και όλα τα πράγματα που καλύτερα να μην κάνεις στο σεξ.
8 πράγματα που δεν θες να δοκιμάσεις στο σεξ

Έχουμε διαβάσει ανά καιρούς διάφορες εξωφρενικές προτάσεις για να κάνουμε την σεξουαλική μας ζωή πιο έντονη. Εντάξει, κάποιες φορές, μπορεί να έχουμε δώσει κι εμείς μερικές. Συμβουλή από συμβουλή, όμως, διαφέρει, και υπάρχουν μερικές που επαναλαμβάνονται εδώ και χρόνια, με την δικαιολογία πως θα φέρουν κάτι νέο στο κρεβάτι σου. Οι παρακάτω συμβουλές, λοιπόν, το μόνο που πρόκειται να φέρουν είναι άβολες ματιές. Και ακαριαίο θάνατο της λίμπιντο. Για να τις δούμε...

1. Άλειψέ με σοκολάτα
Το σεξ είναι ωραίο. Η σοκολάτα είναι εξίσου ωραία. Αυτά τα δύο μαζί… όχι και τόσο. Τα σεντόνια θα γίνουν καφέ, το πρόσωπο όποιου αναλάβει να γλύψει την σοκολάτα θα γίνει καφέ, όλα γενικά θα γίνουν καφέ, και οι συνειρμοί που προκαλεί το καφέ δεν είναι ωραίοι. Επιπλέον, οτιδήποτε γλυκό είναι ωραίο με μέτρο. Έπειτα, προκαλεί αναγούλα.

2. Σεξ στο ντους
Ας πούμε ότι ο παρών συντάκτης που πιστεύει ότι αν κάνεις σεξ στο ντους, θα γλιστρήσεις και θα πεθάνεις, είναι υπερβολικός. Ας το δούμε πιο ρεαλιστικά. Δεν μπορείς να μείνεις σε κάποια στάση για αρκετή ώρα εκεί μέσα χωρίς να πάθεις κράμπα όταν είσαι μόνος σου, και περιμένεις να βρεις κάποια στάση που να σας ικανοποιεί και τους δυο; Αν σώνει και καλά θες να απολαύσεις ένα ωραίο, σέξι σαπούνισμα, κάντε τα προκαταρκτικά και μετά τρέξτε στο κρεβάτι.

3. Στοματικό και φαγητό
Επειδή, γιατί όχι; Σαντιγί στην γυναίκα και ορμάμε. Όπως και με την σοκολάτα, τα πράγματα θα γίνουν σύντομα βρώμικα – κι επιπλέον οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη, μπορεί να προκαλέσει μόλυνση στην γυναίκα. Αφήστε το σεξ στην άκρη απόψε, κι απλά φάτε μισό κιλό σαντιγί. Η απόλαυση είναι ίδια.

4. Θέλω να σε γλείψω από πάνω μέχρι κάτω
Το σώμα του μέσου ενήλικα είναι περίπου δύο τετραγωνικά μέτρα σάρκας. Και να δοκιμάσεις να το γλείψεις όλο αυτό, κάπου στα μισά θα νιώσεις το στόμα σου να ξεραίνεται και την γλώσσα σου να μετατρέπεται σε μια χνουδόμπαλα. Επιπλέον, όταν τα ίχνη σάλιου που αφήνεις πάνω στο δέρμα του/της συντρόφου σου αρχίσουν να εξατμίζονται, θα παγώσει. Όχι και τόσο σέξι.

5. Πέος-λατέρνα
Έχουμε διαβάσει συμβουλές που ενθαρρύνουν την χρήση κάθε λογής αντικειμένου για να κάνουν το στοματικό σεξ καλύτερο. Από παγάκια (αυτό το εγκρίνουμε κι εμείς), μέχρι μπιχλιμπίδια, λουκουμάδες και πέρλες τυλιγμένες γύρω από το πέος. Με πολύ απλά – και ίσως αγενή – λόγια, το πέος είναι πέος, ό,τι κι αν του φορέσεις. Κι αν όντως χρησιμοποιήσεις κάτι, φρόντισε να βοηθά, όπως λιπαντικό.

6. Χειροπέδες
Το να αγοράσεις πλαστικές χειροπέδες με γουνάκι συγχωρείται, αν μπορείς να αντέξεις την ντροπή. Η χρήση αληθινών χειροπέδων, σαν αυτές που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί πονάει. Και μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα χέρια. Υπάρχει λόγος που τις χρησιμοποιούν πάνω σε κακοποιούς.

7. Άλφα, βήτα, γάμα…
Αυτή η κλασική συμβουλή για το πώς να κάνεις καλό στοματικό σε μια γυναίκα ίσως και να μην είναι τόσο καλή τελικά. Το να “γράφεις” την αλφαβήτα με την γλώσσα σου σε κάνει να σκέφτεσαι πολύ περισσότερο απ’ όσο θα ‘πρεπε ενώ κάνεις στοματικό και σε κάνει να χάνεις την συγκέντρωσή σου.

8. DIY παιχνίδια
Προς Θεού: Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες δεν είναι για αυνανισμό!


Θ.Δ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v