6 λόγοι που δεν φτάνετε σε οργασμό

Απολαμβάνετε το σεξ αλλά δυσκολεύεστε να… τελειώσετε την δουλειά; Διαβάστε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό.
6 λόγοι που δεν φτάνετε σε οργασμό
Αν δυσκολεύεστε να φτάσετε σε οργασμό, δεν είστε μόνες. Το ποσοστό των γυναικών που έχει οργασμό πάνω στο σεξ, χωρίς κανέναν έξτρα ερεθισμό (παιχνίδια, δάχτυλα και όλα τα συναφή) υπολογίζεται στο 25%, ενώ ένα 10-15% των γυναικών δηλώνουν πως δεν έχουν φτάσει ποτέ σε οργασμό. Κι ενώ ο γυναικείος οργασμός αποτελεί ακόμα ένα μυστήριο για πολλούς, γιατροί και επιστήμονες έχουν καταλήξει σε μερικούς λόγους για τους οποίους μια γυναίκα… δυσκολεύεται.

1. Καθιστική ζωή
Ξέρουμε πως η καθιστική ζωή ευθύνεται για ένα σωρό προβλήματα υγείας, και ένα ακόμα από τα δυσάρεστά αποτελέσματά της είναι η σμίκρυνση του πυελικού εδάφους. Αυτό σημαίνει πως όσο πιο σφιγμένοι είναι αυτοί οι μύες, τόσο πιο δύσκολος γίνεται ο οργασμός. Μην ξεχνάτε να κάνετε μερικές διατάσεις και να κινείστε τακτικά, ακόμα κι όταν είστε στην δουλειά!

2. Αντικαταθλιπτικά
Τα φάρμακα που ευθύνονται για την ψυχική σταθερότητα, μπορούν να μας στερήσουν τους οργασμούς. Τα αντικαταθλιπτικά “πειράζουν” το κομμάτι του εγκεφάλου που ελέγχει τη απόλαυση, και μπορεί να κάνει τους οργασμούς αδύνατους, σε άντρες και γυναίκες. Ευτυχώς, όμως, για τις γυναίκες, ο ερεθισμός της κλειτορίδας μπορεί να έχει ακόμα… θετικά αποτελέσματα.

3. Στρες
Όταν η μέρα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, δεν είναι περίεργο αν το σεξ δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα σου έρθει στο μυαλό. Για την ακρίβεια, όταν το μυαλό μας βρίσκεται σ’ αυτή την κατάσταση, το σεξ μπορεί να ακουστεί σαν αγγαρεία. Και αν είναι να το κάνεις σαν αγγαρεία, καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου.

4. Ψηλά τακούνια
Υπάρχει λόγος που τα τακούνια κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν σέξι, κι αυτό είναι επειδή ο τρόπος με τον οποίον τα τακούνια κάνουν μια γυναίκα να κινείται μιμείται τον τρόπο με τον οποίο κινείται και συσπάται το πυελικό έδαφος πριν τον οργασμό. Αυτό σημαίνει πως το αίσθημα του οργασμού χάνει κάπως την έντασή του. Πώς σας φαίνονται τα φλατ παπούτσια τώρα;

5. Δεν πίνετε αρκετό νερό
Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει το σώμα όταν είναι αφυδατωμένο; Όχι, και οι οργασμοί χρειάζονται το νερό τους. Πόσο μάλλον, υπάρχουν γυναίκες που πιστεύουν πως μια γεμάτη κύστη οδηγεί σε έναν ακόμα πιο έντονο οργασμό.

6. Έχετε άλλα στο μυαλό σας
Συγκεκριμένα, τις ανασφάλειές σας. Από το πώς δείχνετε εκείνη την στιγμή, μέχρι το αν υπάρχει κάποια περίεργη μυρωδιά ή αν αυτός ο φωτισμός είναι κολακευτικός. Ξεπεράστε αυτά τα κολλήματα, όλοι είμαστε άνθρωποι.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v