Οι πιο άβολες στιγμές στο σεξ: Μέρος δεύτερο

Πόσο αμήχανο, άβολο, ή και ντροπιαστικό μπορεί να γίνει το σεξ; «Πολύ» απαντούν οι ιστορίες που συγκεντρώσαμε, και μας κάνουν να γελάμε μέχρι δακρύων.
Οι πιο άβολες στιγμές στο σεξ: Μέρος δεύτερο
Θα ήταν πολύ ωραίο αν το σεξ στην πραγματική ζωή ήταν τόσο τέλεια χορογραφημένο όπως αυτό στις ταινίες: αισθησιακό, παθιασμένο, απόλυτα συγχρονισμένο, χωρίς αμήχανες κινήσεις και άβολες στάσεις, χάρμα οφθαλμών ακόμα και για έναν εξαιρετικό παρατηρητή. Επειδή, βέβαια, η πραγματική ζωή ελάχιστη σχέση έχει με όσα βλέπουμε στο σινεμά, το σεξ που κάνουμε εμείς οι κοινοί θνητοί έχει συχνά πυκνά τις άβολες καταστάσεις και τα μικρά ή μεγάλα ατυχήματά του. Σαν αυτά με τα οποία γελούσαμε πριν από λίγο καιρό ή σαν αυτά που ακολουθούν.

Γνώρισα αυτόν τον τύπο σε ένα πάρτι, και καταλήξαμε σπίτι του –προφανώς αρκετά μεθυσμένοι. Περίπου στα μισά του σεξ, αρχίζει να γελάει υστερικά και να φωνάζει «πηδάω μια εξωγήινη πριγκίπισσα! Πηδάω μια εξωγήινη πριγκίπισσα!». Προφανώς δεν ήμουν αρκετά μεθυσμένη για να συνεχίσω, οπότε σταματάω και τον ακούω να μου λέει με γουρλωμένα μάτια «ο κόλπος σου μοιάζει με τη σκηνή του ψυγείου στους Ghostbusters». 

Μια πρώην που ήταν από πάνω μου κατά τη διάρκεια του σεξ, χοροπηδούσε τόσο πολύ που κάποια στιγμή «αστόχησε» και προσγειώθηκε σε λάθος σημείο. Ένιωσα την ηχώ από το «κρακ» να αντηχεί σε όλο μου το σώμα. Όταν συνήλθα από τις απίστευτες κραυγές, το πέος μου είχε πάρει κλίση, προς τα αριστερά. Έμεινε έτσι ένα χρόνο, μέχρι που κάποια στιγμή θαυματουργά επανήλθε.

Όταν ήμουν δεκαπέντε χρονών, το τότε αγόρι μου με έπεισε να του κάνω στοματικό –ήταν η πρώτη φορά και για εμένα και για εκείνον. Μετά από κάποιο δισταγμό, ξεκίνησα και όλα φαίνονταν να πηγαίνουν όπως μου τα είχε περιγράψει. Μετά από λίγο, όμως, ένιωσα το στήθος μου κάπως ζεστό και υγρό. Κοίταξα προς τα κάτω, και είδα έντρομη μια απερίγραπτη ποσότητα διάρροιας επάνω στο λευκό μπλουζάκι μου. Δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς είχε γίνει. Το καλύτερο, βέβαια, ήταν το σημείο που έπρεπε να περάσω το μπλουζάκι από το κεφάλι μου για να το βγάλω.

Ήταν η πρώτη φορά που κάναμε σεξ με αυτόν τον τύπο. Ήμασταν σπίτι του, στο σιδερένιο του κρεβάτι (από αυτά με τα κάγκελα) και το κάναμε στα τέσσερα. Κάποια στιγμή δοκιμάζω να γυρίσω το κεφάλι μου για να τον κοιτάξω (κάπου είχα διαβάσει ότι τρελαίνονται οι άνδρες μ’ αυτό) και συνειδητοποιώ ότι το κεφάλι μου έχει κολλήσει ανάμεσα στα κάγκελα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να φαντάζομαι πυροσβέστες να έρχονται να με σώσουν –γιατί εκείνος προφανώς δεν θα μπορούσε: γελούσε τόσο πολύ που κατούρησε στο πάτωμα.

Ό,τι μπορούσε να πάει στραβά εκείνο το βράδυ, που κάναμε σεξ για πρώτη (και τελευταία) φορά με ένα τύπο που είχα γνωρίσει, πήγε στραβά. Το χειρότερό μου, όμως, ήταν ότι το dirty talk του ήταν κανονικότατες ολόκληρες προτάσεις –με υποκείμενο, ρήμα και αντικείμενο. Όπως: «είσαι η μικρή μου σέξι σοσιαλίστρια». Ήταν δεξιός, ενώ εγώ όχι.

Ήμουν στο αυτοκίνητο με μια κοπέλα που μου έκανε στοματικό ενώ οδηγούσα. Προφανώς οδηγούσα πολύ αργά, και ο οδηγός πίσω μου δεν γούσταρε καθόλου. Κάνω λοιπόν μετά από λίγη ώρα δεξιά για να με προσπεράσει, κι αυτός παρκάρει δίπλα μου και βγαίνει έξω ουρλιάζοντας και κρατώντας ένα λοστό. Έρχεται στο παράθυρο του οδηγού, βλέπει την κοπέλα που είναι σκυμμένη πάνω μου, ψελλίζει ένα «ωχ συγνώμη ρε φίλε» και φεύγει. Εκείνη συνέχισε μέχρι τέλους, παρ’ ό,τι είχε κατατρομάξει.

Η.Κ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v