ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Sex Education: Αυτό τον Δεκέμβριο… μαθαίνουμε το σεξ

Το Erotic Art Festival 2014 προσκαλεί διάσημους σεξολόγους και ειδικούς και διοργανώνει σεμινάρια σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Sex Education: Αυτό τον Δεκέμβριο… μαθαίνουμε το σεξ

Το πρώτο πρόγραμμα Sex Education που θα γίνει στην Ελλάδα ετοιμάζεται να παρουσιάσει αυτόν τον Δεκέμβριο το Erotic Art Festival 2014, ξεκινώντας τα σεμινάρια σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με μία από τις διασημότερες σεξολόγους του κόσμου, την dr Ruth.

Τhe Sex Education
Τι είναι το σεξ για την ανθρωπότητα και την εξέλιξη; Aυτό είναι το ζήτημα που εξετάζει το Sex Education, το πρόγραμμα σεμιναρίων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και εκπαίδευσης στις ερωτικές σχέσεις που θα διεξαχθεί στo πλαίσιo του Erotic Art Festival 2014.

Σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα μέσα στον χώρο του φεστιβάλ, καταξιωμένοι σεξολόγοι, σεξοθεραπευτές, relationshipcoaches, σύμβουλοι σχέσεων, datingcoaches, επί 4 μέρες θα δώσουν διαλέξεις και θα δέχονται ερωτήσεις από το κοινό και τους δημοσιογράφους πάνω στα θέματα που αναλύουν.

Στο τμήμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης θα μάθουμε σημαντικά πράγματα για την Ιστορία της Σεξολογίας, τα εγκεφαλικά συστήματα του έρωτα, το πάθος, πώς να απογειώσουμε την ερωτική μας ζωή, πώς γεννιούνται οι διαστροφές. Επίσης, θα μάθουμε τα πάντα για την σεξομανία, τον εθισμό στο πορνό, πώς να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τη παιδική πορνογραφία στο ίντερνετ, πώς να αναγνωρίζουμε τα σημάδια του sex trafficking και πώς να βοηθήσουμε στην εξάλειψη του στην χώρα μας.

Στο τμήμα της εκπαίδευσης πάνω τις ερωτικές σχέσεις, θα μάθουμε όλη την Τέχνη της Αποπλάνησης, πώς πηγαίνουμε από τη κατάκτηση σε μια ευτυχισμένη σχέση, τι είναι η ερωτική σχέση και γιατί είναι ανώτερη από τις υπόλοιπες σχέσεις της ζωής μας, πώς την κρατάμε ζωντανή, αλλά και τα σημαντικότερα προβλήματα των ερωτικών σχέσεων και πώς να τα αντιμετωπίζουμε.

Το πρώτο Sex Education που θα γίνει στην χώρα μας θα το ανοίξει τιμητικά στις 19 Δεκεμβρίου η κορυφαία Αμερικανίδα σεξολόγος Dr Ruth, η γυναίκα που άλλαξε την ιστορία του σεξ, της σεξολογίας, των ταμπού και των ερωτικών σχέσεων. Τα ονόματα των υπόλοιπων κορυφαίων εισηγητών που θα πλαισιώσουν το Sex Education θα ανακοινώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες μέρες. Η είσοδος στο Sex Education δεν χρεώνεται, μπορείτε να το παρακολουθήσετε με το απλό εισιτήριο το Erotic Art Festival. ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v