Μαλλιοτράβηγμα: Ένας περιεκτικός οδηγός

Θες, λοιπόν, να τραβήξεις μαλλί πάνω στο σεξ, αλλά δεν θες να κοπεί και το σεξ στην μέση λόγω "ΑΟΥ, ΡΕ Μ#Λ#ΚΑ"; Σ' έχουμε.
Μαλλιοτράβηγμα: Ένας περιεκτικός οδηγός
Θα ξεκινήσουμε λέγοντας ότι το τράβηγμα των μαλλιών πάνω στο σεξ μπορεί να γίνει όνειρο, μπορεί και εφιάλτης. Όλα έχουν να κάνουν με την γνώση του πώς λειτουργούν οι τρίχες, τι αίσθηση θες να προκαλέσεις, αλλά και πώς να το κάνεις. Το πόση δύναμη έχεις στα χέρια σου για να τραβήξεις σε αφήνουμε να το γνωρίζεις καλύτερα εσύ, αλλά προς το παρόν θα σου δώσουμε συμβουλές για πράγματα που ίσως να μην ήξερες.

*Το καλύτερο σημείο για να τραβήξεις τα μαλλιά είναι στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ψηλά στο κεφάλι. Άσε τα πλαϊνά και τις πιο ευαίσθητες κάτω περιοχές που συνορεύουν με τον αυχένα ήσυχες.

*Τίποτα δεν σε σταματάει, όμως, από το να ξεκινήσεις από εκεί. Πέρνα το χέρι σου από κάτω προς τα πάνω μέσα από τις τρίχες, μέχρι να πιάσεις μια καλή τούφα από ψηλά (όπως σου είπαμε πριν) στο χέρι σου.

*Το πώς θα πιάσεις την τούφα έχει επίσης μεγάλη σημασία. Μην κάνεις απότομες κινήσεις. Αντιθέτως, ξεκίνα να σχηματίζεις αργά την γροθιά σου γύρω από τις τρίχες, με την ανάλογη συναίνεση, και αύξησε την έντασή σου σταδιακά.

*Μπορείς να σύρεις αργά το χέρι σου προς τα κάτω, χωρίς να τραβάς ακριβώς. Αφήνοντας τις τρίχες να ξεγλιστρούν - κάπως λεπτεπίλεπτα, κάπως τραχιά, σε αφήνουμε να βρεις την αγαπημένη σου ισορροπία - μπορείς να δημιουργήσεις πολύ ωραία και παρατεταμένη αίσθηση.

*Σε περίπτωση που υπάρχει κοτσίδα και θέλουμε να χρησιμοποιηθεί στο σεξ, έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να το κάνουμε και λίγο πιο BDSM. Ποτέ όμως με αποκλειστικά δική μας πρωτοβουλία και από το πουθενά, είπαμε.

*Αν αναρωτιέσαι από πού να τραβήξεις, αυτό έχει να κάνει με το αποτέλεσμα που θες: Το τράβηγμα από πιο κοντά στην ρίζα θα δώσει μικρότερο εύρος κίνησης, αίσθηση τραβήγματος από το κεφάλι και σε γενικές γραμμές είναι και πιο απολαυστικό, και πιο ασφαλές. Το τράβηγμα από πιο κοντά στις άκρες, από την άλλη, θα δημιουργήσει πιο απότομη κίνηση - που μπορεί να είναι και πιο παθιάρικη αλλά πρέπει να προσέχεις, καθώς θα είναι μια κίνηση που θα ξεκινάει περισσότερο από τον λαιμό.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v