Το ότι φωνάζεις στο σεξ δεν σημαίνει πως έχεις και καλό οργασμό

Η Sarah Mulindwa, νοσοκόμα σεξουαλικής υγείας και παρουσιάστρια του The Sex Clinic του Channel 4, εξηγεί τι πραγματικά συμβαίνει κατά τη διάρκεια του οργασμού.
Το ότι φωνάζεις στο σεξ δεν σημαίνει πως έχεις και καλό οργασμό
Πιστεύεις ότι οι φωνές κατά τη διάρκεια του σεξ από μια γυναίκα που φτάνει στην κορύφωση σημαίνουν ότι ήρθε σε οργασμό; Μπορεί και όχι.

«Δεν χρειάζεται να ενοχλείτε τους γείτονες με φωνές ευχαρίστησης για να δείξετε στον σύντροφό σας ότι περνάτε καλά στο κρεβάτι. Υπάρχουν άλλες - πιο γνήσιες – ενδείξεις», αναφέρει η Sarah Mulindwa, νοσοκόμα σεξουαλικής υγείας και παρουσιάστρια σε άρθρο της στη SUN.

Όπως αναφέρει, σε ταινίες πορνό και σε οτιτιδήποτε απεικονίζει σεξ, ο γυναικείος οργασμός παρουσιάζεται συχνά με τη γυναίκα να ουρλιάζει από χαρά (σκεφτείτε τη Μεγκ Ράιαν να προσποιείται τον οργασμό στη σκηνή του δείπνου στο Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι).

Αν και είναι απολύτως δυνατό να αντιδράσουμε με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι ρεαλιστικό.

Το ουρλιαχτό συχνά μεταφράζεται ως καλό σεξ και οι γυναίκες το κάνουν συχνά ως έναν τρόπο να καθησυχάσουν τον σύντροφό τους ότι κάνει εξαιρετική δουλειά.

Σύμφωνα με την «ειδικό», είτε πρόκειται για λίγες κραυγές κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών είτε για ένα δυνατό ουρλιαχτό, όταν φτάνει στον οργασμό, συνήθως τα ηχητικά εφέ δεν έχουν να κάνουν με το πόσο καλά περνάει η γυναίκα.

Μάλιστα αναφέρει και σχετική έρευνα, κατά την οποία επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα ανακάλυψαν ότι οι έντονες φωνές δεν είναι καλό μέτρο… αξιολόγησης.

Τα ευρήματά τους, που δημοσιεύθηκαν στο Journal of Sexual Medicine, υποδεικνύουν ότι ο γυναικείος οργασμός θα πρέπει να ορίζεται ως «ευχάριστη ικανοποίηση» με ταχύτερη αναπνοή, αυξημένο καρδιακό ρυθμό, ρίγη και ανατριχίλα που είναι μερικοί από τους βασικούς παράγοντες – ενώ οι φωνές δεν θα πρέπει να θεωρούνται κριτήριο.

«Σύμφωνα με την κλινική μου εμπειρία, διαπιστώνω ότι οι γυναίκες είναι θορυβώδεις κατά τη διάρκεια του σεξ, επειδή πιστεύουν ότι αυτό θα αυξήσει τη σεξουαλική διέγερση του συντρόφου τους», καταλήγει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v