Άντρας στη Βρετανία έχει... 100 στύσεις την ημέρα, κάθε μέρα

Χαράς ευαγγέλια για ζευγάρι στη Βρετανία καθώς ο άντρας έχει 100 στύσεις την ημέρα κάθε μέρα, χάρη στη γυναίκα που έχει δίπλα του.
Άντρας στη Βρετανία έχει... 100 στύσεις την ημέρα, κάθε μέρα
Η 31χρονη Βίκι Μπράουν και ο 39χρονος Λούκας Μάρτινς γνωρίστηκαν πριν δύο χρόνια σε ένα σούπερ μάρκετ κι έκτοτε δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο. Λογικό κι αναμενόμενο αν σκεφτείς ότι ο Λούκας έχει έως και 100 στύσεις την ημέρα. Η Βίκι είπε μάλιστα ότι αυτό συμβαίνει κάθε μέρα ανεξάρτητα από το μέρος στο οποίο βρίσκονται.

«Από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα, όπου κι αν βρισκόμαστε, μπορεί να έχει στύση, Συμβαίνει από 50 έως 100 φορές την ημέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκι. «Μπορεί να καθόμαστε να βλέπουμε μια ταινία, να περπατάμε στο δρόμο ή να πηγαίνουμε σε φίλους για έναν καφέ και έχει στύση. Μερικές φορές είναι ντροπιαστικό, αλλά απλώς γελάει γι' αυτό», συμπλήρωσε.

 «Σε όλη την διάρκεια της σχέσης μας είχε πάντα στύση -σε καταστήματα, εστιατόρια, γυμναστήριο- δεν υπάρχει καθόλου ανάπαυση από αυτό και απλώς αναρωτιόμουν αν άλλα ζευγάρια είναι έτσι. Μπορεί να κοιμηθεί με στύση και να ξυπνήσει με στύση», πρόσθεσε η Βίκι τονίζοντας πως: «Του μίλησα για αυτό και μου απάντησε ότι πάντα πίστευε στην καλή επαφή με γυναίκα και την μέλλουσα σύζυγό του».

Επί του θέματος τοποθετήθηκε κι ο Λούκας δηλώνοντας ότι: «Φαίνεται ότι είναι φυσικό αυτό, έχω μια υπέροχη γυναίκα δίπλα μου, είναι Θεά, αρκεί μόνο να με κοιτάξει και να μου μιλήσει. Από τη στιγμή που η φερομόνη και η τεστοστερόνη συνδέονται σωστά, μπορώ εύκολα να πάω στο κρεβάτι, να κοιτάξω τη Βίκι και να έχω στύση, κοιμάμαι και ξυπνάω έτσι».

«Είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει, αλλά οφείλεται στη γυναίκα που έχω δίπλα μου, για μένα είναι Θεά, την βλέπω σαν απαγορευμένο φρούτο που θέλω να το φάω. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό», κατέληξε ο 39χρονος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v