Εταιρεία δίνει 78.000 δολάρια τον χρόνο για να δοκιμάζεις ζαχαρωτά

Η Candy Funhouse ψάχνει εργαζόμενους να δοκιμάζουν ζαχαρωτά και να πληρώνονται με 78.000 δολάρια τον χρόνο. Εσύ έστειλες βιογραφικό;
Εταιρεία δίνει 78.000 δολάρια τον χρόνο για να δοκιμάζεις ζαχαρωτά
Αν σου λέγαμε ότι υπάρχει μια εταιρεία που ψάχνει να προσλάβει εργαζόμενους οι οποίοι θα δοκιμάζουν ζαχαρωτά και θα πληρώνονται με 78.000 δολάρια τον χρόνο θα μας πέρναγες για τρελούς και θα είχες χίλια δίκια. Έλα όμως που η Candy Funhouse, ήρθε για να βάλει σε νέο πήχη, αυτό που αποκαλούμε δουλειά των ονείρων μας.

Συγκεκριμένα, η καναδική εταιρεία ζαχαρωτών, προσλαμβάνει έναν «chief candy officer» ώστε να γίνει ο επικεφαλής «γευστικός ελεγκτής» της εταιρείας. Ο εργαζόμενος που θα προσληφθεί χρειάζεται να δοκιμάζει περίπου 3.500 προϊόντα της εταιρείας και έπειτα να τα εγκρίνει αν επαρκούν γευστικά.

Για τη θέση η Candy House προσφέρει 78.000 αμερικανικά δολάρια τον χρόνο. Αν βρίσκεσαι εκτός Καναδά, δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεσαι καθώς υπάρχει η δυνατότητα τηλεργασίας.

Όσο λοιπόν ετοιμάζεις το βιογραφικό σου, πρέπει να σου πούμε πως η θέση είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε άνω των 5 ετών ενώ δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Όσοι/ες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 31 Αυγούστου.

«Το μόνο που χρειάζεστε είναι πάθος για τα γλυκά, την ποπ κουλτούρα και να είσαι "γλυκατζής"», λέει η αγγελία. Εμείς σταυρώσαμε δαχτυλάκια και στείλαμε ένα CV καλού κακού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v