ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Οι γυναίκες που απατούν προτιμούν τους οικοδόμους!

Σχετική μελέτη απεφάνθη ότι μία στις πέντε γυναίκες που απατούν στην Αγγλία, το κάνουν με οικοδόμο που προσλαμβάνει ο σύζυγός τους.

Οι γυναίκες που απατούν προτιμούν τους οικοδόμους!

Οι οικοδόμοι είναι… αυτό που θέλουν οι γυναίκες όταν είναι να απατήσουν, τουλάχιστον στην Μεγάλη Βρετανία.

Σε σχετική έρευνα που δημοσιεύει η Mirror, μια στις πέντε γυναίκες που απατούν τους συζύγους τους το κάνουν με έναν οικοδόμο.

Ακολουθούν οι ταχυδρόμοι, που αντιπροσωπεύουν το 12% των περιστατικών απιστίας, ενώ το 11% αφορά τους personal trainers.

Οι λογιστές αντιστοιχούσαν στο 11% των ερωτικών περιπτύξεων, ενώ οι αστυνομικοί και οι δάσκαλοι βρίσκονταν στην τέταρτη θέση από κοινού με 10%.

Οι ερευνητές ψάχνοντας πώς προκύπτουν οι απιστίες, διαπίστωσαν ότι οι δουλειές που επιτρέπουν στους άνδρες να συναντούν γυναίκες στο σπίτι είναι και οι πιο συνηθισμένες στο να οδηγήσουν σε… πάθη.

Οι τραπεζίτες ήρθαν στην έβδομη θέση μαζί με τους ηθοποιούς με 3%.

Στην όγδοη θέση με ένα φτωχό 2%, ήταν οι πυροσβέστες.

Τα στοιχεία συλλέχθηκαν από τη σελίδα freebets.com, η οποία ζήτησε από 2.000 γυναίκες του Ηνωμένου Βασιλείου τα επαγγέλματα των ανδρών που επέλεξαν για να απατήσουν τους συζύγους τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v