Γιατί ο κόσμος δεν κάνει πιο περίεργες στάσεις στο σεξ;

Δεν θα υποθέσουμε ότι δεν έχεις φαντασία. Θα υποθέσουμε ότι ένα κράμα κούρασης και καθημερινότητας σε έχει στεγνώσει.
Γιατί ο κόσμος δεν κάνει πιο περίεργες στάσεις στο σεξ;
Δεν θα υποθέσουμε ότι δεν έχεις φαντασία. Θα υποθέσουμε ότι ένα κράμα κούρασης και καθημερινότητας σε έχει στεγνώσει. Γι' αυτό έχεις εμάς εδώ, για να σε βοηθήσουμε σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Επειδή κανένας άνθρωπος δεν κάνει μια ζωή ιεραποστολικό ή ξαπλωτά ή στα τέσσερα, αυτό και τέρμα. Κανένας άνθρωπος τουλάχιστον που ενδιαφέρεται να έχει ακόμα σεξουαλική ζωή. Συνέχισε να διαβάζεις λοιπόν αν νιώθεις πως το κρεβάτι σου έχει πέσει σε έναν βάλτο.


Είναι πανεύκολη, πιο πικάντικη από το ιεραποστολικό, και μπόνους έξτρα ερεθισμό της κλειτορίδας λόγω της θέσης. Όσο πιο κοντά έρχεστε, τόσο μεγαλύτερη η ένταση που ασκείται στο σώμα, με αποτέλεσμα να ιδρώσετε και οι δύο πολύ.


Ιδανικά με μαξιλάρι από κάτω και στήριγμα στον τοίχο - στο κρεβάτι θα βουλιάζει υπερβολικά το σώμα και θα είναι δύσκολο να μπείτε σε θέση. Εκτός του ότι έχει την δύναμη τριών σετ με διατάσεις (υποθέτουμε), επιτρέπει την βαθύτατη δυνατή διείσδυση.


Μπλέκετε κυριολεκτικά τα μπούτια σας, και αυτό δίνει αρκετή ώθηση για να συμβεί ολοκληρωμένα μία πράξη. Όπως και πιο πάνω, η έξτρα εγγύτητα φέρνει και έξτρα γλυκό κάψιμο στους μυς.


Αυτό θέλει δουλειά. Και εννοούμε ότι πρώτα πρέπει να βρείτε πώς να καθίσετε, μετά να γίνει η διείσδυση και μετά να βρείτε τις κατάλληλες κινήσεις που δεν θα χαλάνε την διείσδυση. Και αν όλο αυτό ακούγεται σαν πολλή δουλειά για ένα σεξ, θα σου πούμε ότι αυτή η στάση είναι σαν να αυνανίζεσαι χρησιμοποιώντας το σώμα του άλλου - και για τους δύο.


Την προτείνουμε σε περιπτώσεις πέους με περίεργη κλίση, αλλά και σε περιπτώσεις που ο κάτοχος του πέους θέλει να νιώσει πως τα οπίσθιά του γίνονται έκθεμα. Δεν το λέμε ειρωνικά, το λέμε εντελώς κυριολεκτικά και στηρίζουμε.


Τέλος, για έξτρα αγάπη προς τα οπίσθια, αυτή η στάση επιτρέπει να σου σφαλιαρίζει τον ποπό η παρτενέρ σου όσο είσαι μέσα της, αλλά και πάλι να νιώθεις σαν σχολιαρόπαιδο που αξίζει τιμωρία. Και αν ρωτάς αυτή τη στιγμή "Γιατί να το έκανα ποτέ αυτό;", μάλλον θα σου έκαναν μεγάλο καλό μερικές σφαλιάρες στον ποπό πάνω στο σεξ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v