Γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από οργασμό μιάμισης ώρας

Στην πιο απίστευτη είδηση που θα διαβάσεις σήμερα, ένας παρατεταμένος οργασμός έστειλε την Λιζ στο νοσοκομείο.
Γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από οργασμό μιάμισης ώρας
Αν έχεις ευχηθεί ποτέ να κρατούσαν οι οργασμοί σου περισσότερο, θα σου πούμε… πρόσεχε τι εύχεσαι, μην το πάθεις όπως η Λιζ που κατέληξε στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός οργασμού που δεν έλεγε να σταματήσει.

Όπως μαθαίνουμε από το ντοκιμαντέρ «Το σεξ μ' έστειλε στην εντατική», η Λιζ είχε έναν… απρόσμενα μεγάλο οργασμό κατά τη διάρκεια πρωινού σεξ με τον σύντροφό της. Το ζευγάρι δοκίμασε τα πάντα, αλλά μιάμιση ώρα μετά, ο οργασμός δεν σταματούσε.

«Άρχισα να χοροπηδάω, ήπια ένα μεγάλο ποτήρι κόκκινο κρασί και πήρα αντισταμινικά. Τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα» θυμάται η Λιζ. «Πήρα το αφεντικό μου και του είπα ότι δεν αισθανόμουν καλά και έπειτα καλούσα κάθε είδους γιατρό προσπαθώντας να πάρω μια απάντηση για το τι συνέβαινε».

Όταν εκείνη και ο σύντροφός της πήγαν στο νοσοκομείο, οι γιατροί πρότειναν να της συνταγογραφήσουν Valium, αλλά όπως αφηγείται η ίδια, «ξαφνικά, πριν μου χορηγήσουν ηρεμιστικό οι γιατροί, ο οργασμός σταμάτησε μετά από αρκετές ώρες. Βασικά δεν το πίστευα και ήμουν σίγουρη ότι από λεπτό σε λεπτό θα ξαναξεκινούσε».

Η περιπέτειά της, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί, καθώς η ίδια λαμβάνει πλέον φαρμακευτική αγωγή για να ελέγξει τους οργασμούς της, που έκτοτε δεν σχετίζονται απαραίτητα με το σεξ. «Μπορεί να συμβεί ενώ βλέπω τηλεόραση ή περπατάω» εξηγεί η Λιζ που έφτασε να έχει μέχρι και 12 παρατεταμένους οργασμούς σε μία μέρα.

Πηγή: Mama365 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v