Πώς να κάνεις Χριστουγεννιάτικο σεξ

Μπορείς να αγοράσεις ένα καπέλο Άγιου Βασίλη και να πεις "χο χο χο" πάνω στο σεξ, αλλά αυτό δεν θα είναι αρκετό.
Πώς να κάνεις Χριστουγεννιάτικο σεξ
"Γιατί να κάνω σεξ με θέμα τα Χριστούγεννα;" σε ακούμε να ρωτάς, ίσως σε βλέπουμε να σηκώνεις και το φρύδι. "Γιατί όχι;" θα απαντήσουμε εμείς, και θα σηκώσουμε κι εμείς το φρύδι. Κι επειδή τόσο σήκωμα φρυδιών μας έβαλε αμέσως στο μουντ, περνάμε στο ψητό: Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις το σεξ σου πιο Χριστουγεννιάτικο.

Ένα μικρό διάλειμμα από το οικογενειακό τραπέζι
Αν τα αίματα ανάψουν στο οικογενειακό τραπέζι, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Εκτονώστε τα νεύρα σας μετά τον εικοσάλεπτο μονόλογο του ξαδέρφου σου για τους πρόσφυγες με ένα έντονο τετράλεπτο ραντεβού στην πιο απομονωμένη γωνία του σπιτιού. Μην ξεχάσεις να ζητήσεις συγγνώμη που η οικογένειά σου είναι έτσι.

Γιορτινό BDSM
Παίξτε με τον έλεγχο και την κυριαρχία, με τον έναν σύντροφο να ντύνεται Άγιος Βασίλης και τον άλλο σύντροφο ξωτικό. Η αναλογία Κεφάλαιο-Προλετάριος είναι υπερβολικά εμφανής για να περάσει απαρατήρητη και αυτό θα κάνει το σεξ σας ακόμα πιο έντονο και θυμωμένο. Αν παίζει μεγάλη διαφορά ύψους, μπορείτε να δοκιμάσετε και Γουίλι Γουόνκα με Ούμπα-Λούμπα. Αντικαταστήστε τις χειροπέδες με χριστουγεννιάτικα φωτάκια για μπόνους σαδισμό - τα φωτάκια θα κάψουν τους καρπούς, αλλά σε ασφαλή και ελεγχόμενο βαθμό.

Σε μία εντελώς άσχετη στιγμή, βγάλε τα ρούχα σου και πες "Εγώ είμαι το δώρο σου φέτος"
Αν το σεξ είναι πολύ καλό, αυτή η δήλωση μπορεί να λειτουργήσει και κυριολεκτικά, γλυτώνοντάς σου ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Κάνε ένα Χριστουγεννιάτικο τρίο
Κάθε χρόνο, ένας τεράστιος αριθμός συνανθρώπων μας περνάει τις γιορτές χωρίς ούτε λίγο γιορτινό σεξ. Αυτά τα Χριστούγεννα εσύ και το ταίρι σου μπορείτε να κάνετε την διαφορά. Προσκαλέστε ένα τρίτο άτομο στο κρεβάτι σας για λίγη ενήλικη διασκέδαση χωρίς περίπλοκες δεσμεύσεις.

Σεξ μπροστά από το τζάκι
Τι μπορεί να είναι πιο καυτό από το να κάνεις σεξ μπροστά από μια αναμμένη φωτιά; Αν δεν έχεις τζάκι στο σπίτι σου, συγγνώμη που σε αναγκάσαμε να διαβάσεις αυτή την πρόταση. Μη βάλεις όμως ήχους τζακιού να παίζουν από το Youtube, αυτό είναι λίγο στενάχωρο.

Εναλλακτικά...
...θα σου προτείναμε την πιο τίμια εκδοχή του να κάνεις σεξ ενώ είναι η ηλεκτρική κουβέρτα στη πρίζα αλλά μα το θεό όσο κι αν γκουγκλάραμε κατά πόσο αυτό είναι ασφαλές, δεν βρήκαμε απάντηση.

Κάντε απροσδόκητο σεξ επειδή η χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix που βάλατε είναι απαίσια
Συγγνώμη, Μπρουκ Σιλντς, μπορείς να πάρεις το κάστρο που κληρονόμησες και να το βάλεις εκεί που ξέρεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v