Νέα Ζηλανδία: Επιτρέπονται και πάλι τα όργια με όριο τα 25 άτομα

Ελεύθεροι πλέον οι κάτοικοι της Νέας Ζηλανδίας να ζήσουν τον έρωτά τους με άλλα 24 άτομα. Επιτρεπτά πλέον τα όργια στις κόκκινες περιοχές με όριο τα 25 άτομα.
Νέα Ζηλανδία: Επιτρέπονται και πάλι τα όργια με όριο τα 25 άτομα
Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν επιβεβαίωσε ότι επιτρέπεται στους φαν των οργίων να επιστρέψουν στις δραστηριότητές τους μετά το λοκντάουν, με όριο τα 25 άτομα.

Σε συνέντευξή της στο Seven Sharp, η πρωθυπουργός ανακοίνωσε τον προγραμματισμό επαναφοράς των δραστηριοτήτων όπως ορίζεται από το σύστημα των φωτεινών σηματοδοτών.

Ο παρουσιαστής ρώτησε ευθέως την κ. Άρντερν κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνέντευξης στο τοπικό τηλεοπτικό πρόγραμμα ειδήσεων Seven Sharp, αν η χαλάρωση των μέτρων αφορά και τις σεξουαλικές συνευρέσεις πολλών ατόμων και εκείνη αστειεύτηκε ότι η εισαγωγή «εμβολιαστικών διαβατηρίων» σημαίνει ότι το «Tinder Liaisons» και τα ραντεβού μπορούν να ανοίξουν ξανά.

Διευκρινίζοντας περαιτέρω, είπε: «Δεν είναι αυστηρά ενσωματωμένο στους νέους κανόνες αλλά μέχρι 25 άτομα μπορούν να συμμετέχουν σε όργιο στις κόκκινες περιοχές».

Η συμπαρουσιάστρια του δελτίου Χίλαρι Μπάρι έκλεισε ξαφνικά τη συνομιλία αφού επιβεβαίωσε ότι μεγάλες ομάδες μπορούν να συναντηθούν ξανά σε σεξουαλικά όργια αλλά η χαλάρωση έρχεται αφού η χώρα είχε από τους πιο αυστηρούς κανόνες για τον κορονοϊό από την έναρξη της πανδημίας.



Το σύστημα με τα χρώματα των φαναριών που θα βάλει ένα τέλος στα λοκντάουν

Τα μέτρα τα οποία επικροτήθηκαν στην αρχή της πανδημίας, αλλά γρήγορα αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό λόγω της αυστηρότητάς τους, θα αντικατασταθούν τώρα με ένα σύστημα χρωμάτων φωτεινών σηματοδοτών σε περίπτωση νέου κύματος κρουσμάτων.

Ενδεικτικά, μια περιοχή με πράσινο φως έχει ελάχιστους, περιορισμούς, ενώ το πορτοκαλί φως σημαίνει ότι θα πρέπει οι πολίτες να φορούν τη μάσκα τους και να κρατούν αποστάσεις.

Στις περιοχές με κόκκινο φως ισχύουν τα όρια στις συγκεντρώσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Το όριο θα είναι μέχρι 25 άτομα, εξ ου και οι εορτασμοί για τα όργια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v