Παγκόσμια πρωτοτυπία: Έτοιμο το πρώτο unisex προφυλακτικό

Το πρώτο προφυλακτικό που μπορεί να φορεθεί και από άνδρες και από γυναίκες υπόσχεται να φέρει επανάσταση στις μεθόδους αντισύλληψης.
Παγκόσμια πρωτοτυπία: Έτοιμο το πρώτο unisex προφυλακτικό
Με πάχος μόλις 0,03 χιλιοστά, και υλικό που δεν είναι λάτεξ, έτσι ώστε να προστατεύονται τα άτομα με σχετικές αλλεργίες, το πρώτο unisex προφυλακτικό του κόσμου υπόσχεται έξτρα προστασία από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και εγκυμοσύνες.

Δημιουργία του γυναικολόγου John Tang, το νέο προφυλακτικό είναι φτιαγμένο από πολυουρεθάνη, και μπορεί να φορεθεί τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά –από άνδρες και γυναίκες δηλαδή, χάρη σε μια κολλώδη αυτοκόλλητη επιφάνεια, που έχει κατά μήκος της μίας πλευράς του.

Το Wondaleaf Unisex, όπως λέγεται το νέο επαναστατικό προϊόν που κυκλοφορεί ήδη στη Μαλαισία, προστατεύει καλύτερα από ΣΜΝ καλύπτοντας μεγαλύτερη επιφάνεια των γεννητικών οργάνων σε σχέση με τα παραδοσιακά προφυλακτικά. Επίσης, καθότι κολλάει πάνω στο δέρμα, δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να γλιστρήσει.

Το υλικό κατασκευής του καινοτόμου προφυλακτικού είναι η διαφανής πολυουρεθάνη, η οποία χρησιμοποιείται συνήθως για επιδέσμους σε τραύματα. Αφορμή για τη δημιουργία του αποτέλεσε το παράπονο πολλών ασθενών του γιατρού Tang, ότι δυσκολεύονται να βρουν ικανοποιητικές μεθόδους αντισύλληψης.

«Μέρα με τη μέρα έρχομαι αντιμέτωπος με ασθενείς που υποφέρουν από τις παρενέργειες των μεθόδων αντισύλληψης», δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι ελπίζει το Wondaleaf να δώσει λύση σε αυτό το ζήτημα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v