Σέξι μυστικά που κάθε άντρας θέλει να γνωρίζεις

Όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους για το σεξ, μάλλον ντρέπονται να σ’ τα πουν κι εσένα. Γι’ αυτό είμαστε εδώ εμείς.
Σέξι μυστικά που κάθε άντρας θέλει να γνωρίζεις

Τρυπώσαμε σε αντρικά πηγαδάκια, και ανακαλύψαμε ότι κάθε άντρας κρατά σέξι μυστικά που ενίοτε ντρέπεται να επικοινωνήσει στη σύντροφό του.

Μην ανησυχείς, εδώ είμαστε και θα σ’ τα ξεράσουμε όλα ένα προς ένα. Απλώς δεν τα έμαθες από εμάς, εντάξει;

Γουστάρει πρωκτικό

Η πλειοψηφία των αντρών θέλει να (σ)το κάνει, αλλά δεν το ζητά γιατί μάλλον ντρέπεται. Ή θεωρεί ότι εσύ θα ντραπείς. Σε κάθε περίπτωση αν είσαι ανοικτή, φέρ’ το στο τραπέζι. Ή στο κρεβάτι.



Και μάλλον θέλει να κάνετε τρίο

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι πιστός σε σένα. Απλά μερικές φορές υπερισχύει το πρωτόγονο ένστικτο των σπηλαίων που θέλει τους ανθρώπους κατά βάση πολυγαμικούς. Μην τον αποπάρεις, και αν δεν το σκέφτεσαι καν, πρότεινέ του εναλλακτικές που θα τον διεγείρουν εξίσου π.χ. παιχνίδια ρόλων η «τρίο» με τον φίλο σου τον δονητή.

Αγαπά το πορνό

Είναι προφανές, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν σε γουστάρει, ακόμα και αν έχει 100GB με τσόντες στον υπολογιστή του. Και μην ανησυχείς, οι άντρες θέλουν να έχεις φλόγα στο κρεβάτι σαν μια πορνοστάρ, αλλά δεν απαιτούν να τους κάνεις αυτά που κάνουν οι πορνοστάρ. Τουλάχιστον όχι όλα.



Του αρέσει να του μιλάς βρώμικα

Στο σέξτινγκ ή στο κρεβάτι, λίγο μπινελίκωμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, το αντίθετο. Είναι άκρως διεγερτικό για τους περισσότερους άντρες, ενώ πάνω στην σεξουαλική πράξη μπορεί να απογειώσει την όλη φάση. Αρκεί να ξέρεις τι και πότε να το πεις έτσι; Δεν θέλουμε άβολα σκηνικά.

Και να γίνεσαι βίαιη

Τα σκαμπιλάκια ή τα χαστούκια δεν είναι πάντα μονομερή. Μπορούν να έρχονται και από τις δύο πλευρές. Τώρα η ένταση ή η συχνότητά τους είναι ζήτημα που θα πρέπει να προσαρμοστεί για να μην υπάρξουν παρεκτροπές. Και οι άντρες πονάνε.

 

Θέλει να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση

Μην περιμένεις πάντα από εκείνον να κάνει την αρχή στο σεξ. Οι άντρες γουστάρουν αποπλάνηση ακριβώς όπως και οι γυναίκες και θέλουν να νιώθουν ποθητοί. Κάνοντας κάποιες φορές εσύ το πρώτο βήμα στο σεξ θα του δώσεις έξτρα ενέργεια.

Να παίρνεις το πάνω χέρι

Ναι, οι άντρες έχουν συνήθως τον ρόλο του επιβήτορα, όμως δε φαντάζεσαι πόσο γουστάρουν να παίρνει η γυναίκα τα ηνία, ηνίοτε. Μην κάθεσαι άπραγη, πάρε πρωτοβουλίες, δείξ’του τι σου αρέσει, καθοδήγησέ τον, καβάλησε τον. Οκ, σταματάμε.

Και να φωνάζεις

Όχι υπερβολές, αλλά όχι και μούγκα. Το σεξ για τους άντρες είναι πέρα από οπτικό και… ακουστικό. Μην κρατιέσαι λοιπόν, φώναξε, ούρλιαξε αν το νιώθεις, βόγκα, αλλά με μέτρο, ε; Μην φτάσουμε στο άλλο άκρο.

 

Αλλά θέλει και μερικές φορές τα πράγματα να είναι χαλαρά

Δεν είναι ανάγκη να είσαι αγριόγατα σε κάθε σας σεξουαλική επαφή και να τον βάζεις κάτω σκίζοντάς του τα ρούχα και δένοντάς του τα μάτια. Οι άντρες γουστάρουν και την χαλαρότητα, την τρυφεράδα, όσο και αν δεν το πιστεύεις.

via GIPHY

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v