6 σημάδια ότι πρέπει να σταματήσετε να κάνετε σεξ

Το σεξ δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να υπολογίσεις σε μια ανθρώπινη σχέση. Και κάποιες φορές απλά πρέπει να το σταματήσεις.
6 σημάδια ότι πρέπει να σταματήσετε να κάνετε σεξ
Τα ανθρώπινα συναισθήματα είναι μπερδεμένα. Και αν τα αναμείξεις με σεξ... τότε τα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν πολύ περίεργα. Ή απρόβλεπτα. Επειδή ακόμα και όταν ξεκινάς μια σχέση με μοναδικό σκοπό να έχεις εύκαιρο σεξ, χωρίς καμία άλλη δέσμευση, το μυαλό σου μπορεί να αρχίσει να παίζει παιχνίδια.

Αυτοί είναι έξι λόγοι που μάλλον πρέπει να σταματήσεις να κάνεις σεξ μαζί του...

*Αν το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το σεξ, αλλά εσύ νιώθεις πως τον ερωτεύεσαι. Παρομοίως, αν συμβαίνει το αντίστροφο. Αυτά τα δύο, δυστυχώς, δεν θα μπορέσουν ποτέ να συμβιβαστούν. Δεν μπορείς ούτε να καταπιέσεις τον έρωτα, ούτε να τον εξαναγκάσεις, και κάποιος στο τέλος θα πληγωθεί.

*Αν πάνω στο σεξ βλέπεις ότι ενδιαφέρεται για την δική του ευχαρίστηση και όχι για την δική σου. Στο σεξ πρέπει να υπάρχει μια ωραία ισότητα, δεν νομίζεις;

*Αν κάνεις σεξ μαζί του επειδή δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις. Πίστεψέ μας, υπάρχει και άλλος κόσμος εκεί έξω. Κόσμος που όταν τελειώνετε με το σεξ, μετά δεν θα νιώθεις σαν να σπατάλησες δυο ώρες απ' την ζωή σου.

*Αν κάνεις σεξ μαζί του για λάθος λόγους. Όπως επειδή σκέφτεσαι κάποιον άλλο και προσπαθείς εναγωνίως να τον ξεπεράσεις. Ή επειδή είναι βολικό. Ή επειδή πιστεύεις ότι μόνο με το σεξ μπορείς να κρατήσεις την προσοχή του. Αν συμβαίνει, ειδικά, αυτό το τελευταίο, δεν έχεις ανάγκη έναν τέτοιο άνθρωπο να κοιμάται στο πλάι σου.

*Αν σε κάνει με οποιονδήποτε τρόπο να αισθάνεσαι αμήχανα, άσχημα ή ότι δεν σέβεται τα όριά σου. Όχι. Ούτε να σε ακουμπήσει.

*Αν το σεξ είναι το μόνο καλό πράγμα που απέμεινε σε αυτήν την σχέση. Δυστυχώς, ποτέ δεν είναι αρκετό για να την σώσει, και απλώς παρατείνετε τον χωρισμό σας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v