Μια ωδή στο να φιλιέσαι (μόνο) για ώρες

Το να φιλιέσαι για ώρες και να μην κάνεις τίποτα άλλο μπορεί να είναι καλύτερο κι από το καλύτερο σεξ, και κουραστήκαμε να υποκρινόμαστε ότι δεν ισχύει.
Μια ωδή στο να φιλιέσαι (μόνο) για ώρες
Μπορεί να άνοιξες αυτό το κείμενο επειδή συμφωνείς και θες να διαβάσεις και να επιβεβαιώσεις τα πράγματα που πιστεύεις κι εσύ. Μπορεί να το άνοιξες επειδή ήσουν σε ρομαντικό μουντ, ίσως και να σκρολάρεις όσο ζυγίζεις μέσα σου τα υπέρ και τα κατά, το "να στείλω" ή "να μη στείλω".

Μπορεί να άνοιξες αυτό το κείμενο επειδή διάβασες τον τίτλο, σκέφτηκες "Τι βλακείες είναι αυτές" και τώρα να ψάχνεσαι για καυγά. Εδώ, όμως, δεν πρόκειται να τον βρεις. Μπορούμε να σου προσφέρουμε φάσωμα, επειδή αυτό είναι ένα κείμενο για φάσωμα.

Κατ' αρχάς, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά από κάθε σεξουαλική στάση
Και καταλαβαίνουμε πόσο κοντά μπορεί να σας φέρει μια σεξουαλική στάση. Έχουμε γράψει για κολλημένα σώματα και για βαθύτερες διεισδύσεις, κι όμως καμιά διείσδυση δεν είναι πιο βαθιά από εκείνη που νιώθεις στον εγκέφαλο όταν ξεχνάς πόση ώρα έχει περάσει που φιλιέστε, αλλά δεν σε νοιάζει.

Επειδή είναι μια μορφή επικοινωνίας για την οποία δεν μιλάμε συχνά
Δεν έχει λέξεις, αν εξαιρέσεις τα "χμμφ" και τα "μμ-ααα" όταν χείλη ή δόντια επιτίθενται, αλλά έχει κινήσεις, έχει διαθέσεις, έχει γέλια μερικές φορές και ίσως να είναι ο πιο ακομπλεξάριστος διάλογος που μπορείς να κάνεις με άνθρωπο.

Επειδή γνωρίζεις καλύτερα το σώμα του άλλου
Δεν είπαμε πως το να φιλιέσαι για ώρες πρέπει να συμβαίνει αντικριστά, με ρούχα της εκκλησίας. Όσο τα στόματά σας είναι απασχολημένα να ανταλλάσουν πληροφορίες, τα χέρια είναι ελεύθερα να δοκιμάζουν πιασίματα, αρπάγματα, χάδια και τραβήγματα.

Μόνο και μόνο για την έκφραση των φίλων σου την επόμενη μέρα
-Το κάνατε;
-Όχι, φασωνόμασταν τρεις ώρες.


Επειδή μπορεί να γίνει πολύ πιο πρόστυχο από το σεξ
Αλήθεια, τα πιο κίνκι πράγματα δεν απαιτούν διείσδυση. Και όταν λέμε κίνκι, ο καθένας μπορεί να φανταστεί το δικό του.

Αλλά και επειδή μπορεί να γίνει πολύ πιο τρυφερό από το σεξ
Το τρίπτυχο μακρόσυρτο φιλί, πεταχτό φιλάκι, τρίψιμο μύτης μπορεί να έχει ιδιαίτερα δυνατή επίδραση στον εγκέφαλο.

Επειδή σε κάνει να θέλεις περισσότερο
Συνεχίζεις να παίρνεις περισσότερο, αλλά δεν είναι αρκετό. Τίποτα δεν θα κάνει το σεξ πιο καλό από το να το καθυστερήσεις λίιιγο ακόμα.

Επειδή είναι τέρμα εφηβικό και θες να νιώσεις σαν έφηβος
Ή, αν μη τι άλλο, θες να ξανανιώσεις αυτό το κομμάτι της εφηβείας. Που τα πράγματα κινούνταν αργά, αλλά το κεφάλι σου ήταν σε υπερένταση με το πόσα πολλά γίνονται. Με την αναμονή αλλά και με το να μην χορταίνεις αυτό που σου προσφέρεται.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v