Περίεργα ρεκόρ που σχετίζονται με το σεξ

Μαζέψαμε κάποια από τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ που σχετίζονται με το σεξ και σου τα παρουσιάζουμε με αίσθημα μερακλίδικης ευθύνης.
Περίεργα ρεκόρ που σχετίζονται με το σεξ
Θα το παραδεχτούμε γιατί δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όλοι καυχιόμαστε για τις σεξουαλικές μας επιδόσεις, ειδικό αν το προηγούμενο βράδυ είχε γίνει σοβαρή δουλίτσα.

Ωστόσο, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι μιας και υπάρχουν πάρα πολλά ρεκόρ που σχετίζονται με το σεξ και μοιάζουν πιο δύσκολα να καταρριφθούν κι από εκείνα που πέτυχε ο Γιουσέιν Μπολτ στο στίβο. Κάποια από αυτά μπορείς να βρεις παρακάτω.

Ο μεγαλύτερης διάρκειας αυνανισμός είναι 9 ώρες και 58 λεπτά.

Κλεισμένο οχτάωρο και σκάρτες δύο ώρες υπερωρίες είναι πολλές όσο να πεις, ενώ είναι δεδομένο πως θα επιφέρουν και τις ανάλογες τενοντίτιδες και φυσιοθεραπείες για την αποκατάσταση.

Ο άντρας με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο σε στύση (48 εκατοστά)

Ο Μεξικανός Ρομπέρτο Καμπρέρας θεωρείται ανάπηρος από τις αρχές της χώρας, γιατί το πέος του έχει μήκος 48 εκατοστά. Σκέψου ότι τερματίζει έναν φυσιολογικό χάρακα του εμπορίου των 30 εκατοστών και περισσεύουν και δεκαοχτώ πόντοι. Παρόλα αυτά επειδή το μήκος του πέους του προέκυψε κατόπιν επιμήκυνσης δεν έχει καταχωρηθεί στο βιβλίο Γκίνες, του οποίου το ρεκόρ κρατάει άνδρας με πέος που φτάνει τα 34,29 εκατοστά σε στύση.

Η γυναίκα με το μεγαλύτερο αιδοίο στον κόσμο (48, 26 εκατοστά)

Ο μεγαλύτερος κόλπος άνηκε πιθανότατα στη Σκωτσέζα “γίγαντα” Anna Swan (1846 -1888), μια αξιοπρόσεκτη γυναίκα που δημιούργησε διάφορα ρεκόρ σχετικά με τον όγκο της. Σκέψου ότι το ύψος της έφτανε το 2,30 (Παναγιώτη Φασούλα πατώνεις;) ενώ στις 18 Ιουνίου 1879, γέννησε το μεγαλύτερο μωρό στην ιστορία, που ζύγιζε 11,79 κιλά και είχε ύψος 86,36 εκατοστά. Κάπως λογικό κι αναμενόμενο να έχει και το μεγαλύτερο αιδοίο στον κόσμο με 48,26 εκατοστά.

Η μεγαλύτερη σε ηλικία πορνοστάρ

Η Σίρλει Άντριους έκανε καριέρα σε ταινίες πορνό, σε ηλικία 80 ετών, επιβεβαιώνοντας ότι ποτέ δεν είναι αργά να ζήσεις το όνειρο σου και να ζωντανέψεις την πεσμένη σου σεξουαλική διάθεση.

Η γυναίκα που γέννησε τα περισσότερα παιδιά

Αν θεωρείς ότι δύο- τρία κουτσούβελα είναι μεγάλος μπελάς, καλό είναι να σκέφτεσαι τη Valentina Vassilyev, η οποία βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, γέννησε 27 φορές: 16 φορές δίδυμα, επτά φορές τρίδυμα και τέσσερις φορές τετράδυμα. Έχουμε λοιπόν 69 μωρά στο σύνολο, από τα οποία τα 67 πρόλαβαν να μεγαλώσουν ενώ εμείς σκεφτόμαστε την καθημερινή ουρά στο μπάνιο.

Η μεγαλύτερη συλλογή από φαλλούς στον κόσμο

Για κάποιο λόγο που κανείς δεν καταλαβαίνει υπάρχει άνθρωπος που έχει σπίτι του  μια συλλογή με 300 ομοιώματα φαλλών. Δεν ξέρουμε αν το γεγονός ότι μόνο ένας από αυτούς είναι από άνθρωπο είναι καλό ή κακό ωστόσο.

Ο άνδρας με τη μακρύτερη σε απόσταση βολής εκσπερμάτωση

5 μέτρα και 76 εκατοστά είναι η απόσταση σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να μπεις στη διαδικασία κατάρριψης του ρεκόρ αν και χοντρικά μιλάμε για την απόσταση που χωρίζει το σαλόνι από την κρεβατοκάμαρα σου, για να έχεις μια πρώτη ιδέα.

Ο άντρας που ξεκούμπωσε τα περισσότερα σουτιέν στον κόσμο

Η ερωτική σου παρτενέρ διαμαρτύρεται γιατί σου παίρνει αρκετό χρόνο να ξεκουμπώσεις το σουτιέν της; Προσπαθείς αλλά δεν τα καταφέρνεις; Μην το βάζεις κάτω γιατί υπάρχει εκεί έξω τύπος που ξεκουμπώνει είκοσι σουτιέν το λεπτό και χαλάει την πιάτσα.

Η γυναίκα με τους περισσότερους οργασμούς σε μία μέρα

Ο γυναικείος οργασμός δεν είναι προφανώς κάποιο επιστημονικό μυστήριο. Θέλει κοινή σωστή και δουλεμένη προσπάθεια από τους συμμετέχοντες στη σεξουαλική πράξη και- που ξέρεις;- μπορεί να έρθει η στιγμή που εσύ θα καταρρίψεις το ρεκόρ των 134 οργασμών σε μία μέρα.

Το μεγαλύτερο καταγεγραμμένο όργιο στην ιστορία

250 άντρες κι άλλες τόσες γυναίκες κατάφεραν να γράψουν το όνομα τους με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της σεξουαλικής ιστορίας, κάνοντας τα περίφημα ρωμαϊκά όργια να μοιάζουν με παιδικό παραμυθάκι.

Η γυναίκα που έκανε σεξ με περισσότερους άντρες σε μία μέρα

Με 919 άντρες έκανε σεξ σε μια μέρα η κάτοχος του ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες και με βάση τα όσα είναι ανθρωπίνως δυνατά, δεν θα πρέπει να ανησυχεί για πιθανή κατάρριψή του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v