6 πολύ παράξενες πληροφορίες για το σεξ

Δεν τις γνωρίζαμε, αλλά τώρα που τις μάθαμε, όλα βγάζουν λίγο παραπάνω νόημα. Ώρα να τις μάθεις κι εσύ.
6 πολύ παράξενες πληροφορίες για το σεξ
Το σεξ έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό. Ηρεμεί το άγχος, χαλαρώνει το σώμα, καίει και λίγες (λίγες όμως) θερμίδες... Τις παρακάτω πληροφορίες, όμως, θα πούμε ότι δεν τις γνωρίζαμε. Και επειδή μας αρέσει να μοιραζόμαστε τις περίεργες γνώσεις που μπορεί να μας προσφέρει το ίντερνετ, ιδού έξι πράγματα που μπορεί κι εσύ να μην γνώριζες για το σεξ.

Η γυναικεία "εκσπερμάτιση" παίζει να είναι και τσίσα εν τέλει
Μέσα από αρκετές έρευνες που έχουν γίνει για αυτό το επίμαχο ζήτημα - υπάρχει και κόσμος που το αμφισβητεί εντελώς - έχει φανεί πως, ακόμα και σε γυναίκες που είχαν άδεια κύστη πριν ερεθιστούν, πριν τον οργασμό μαζεύονταν ούρα στην κύστη. Μετά το squirt, οι κύστες τους ήταν άδειες ξανά. Και αν αυτό ακούγεται πολύπλοκο, το κάνουμε και πιο απλό: Και τα περισσότερα δείγματα είχαν μέσα μεγάλες ποσότητες ούρων.

Ο εγκέφαλος και το αιδοίο ερεθίζονται από άλλα πράγματα
Μπορεί, για παράδειγμα, ο εγκέφαλός σου να ερεθίζεται στην σκέψη ότι κάνεις σεξ με έναν σούπερ μοντέλο του Χόλιγουντ. Την ίδια στιγμή, το χούχου σου μπορεί να δει τον πενηντάχρονο μανάβη σου και να σκεφτεί "θέλω τα παιδιά σου". Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί ακριβώς συμβαίνει αυτό, αλλά πότε χρειαζόταν να βγάζει νόημα η έλξη;

Σε κάποια ζώα, είναι θέμα επιβίωσης
Οι νυφίτσες, για παράδειγμα, όταν βρίσκονται σε οίστρο ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν σεξ. Αλλιώς θα πεθάνουν. Στους ανθρώπους αυτό δεν συμβαίνει, τουλάχιστον κυριολεκτικά. Η ψυχολογία μας, όμως, μπορεί να μας λέει πως αν δεν κάνουμε σεξ σύντομα, θα πεθάνουμε. Αυτό είναι άλλο θέμα.

Οι υπέρβαροι άνδρες "αντέχουν" περισσότερο
Μια τουρκική έρευνα του 2010 έδειξε πως οι άνδρες με επιπλέον σωματικό λίπος άντεχαν κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά μέχρι να τελειώσουν στο σεξ, σε σύγκριση με τους αδύνατους άνδρες, που είχαν ως μέσο όρο κάτι λιγότερο από δύο λεπτά.

Κάνει το στήθος μεγαλύτερο
Το στήθος της γυναίκας μπορεί να μεγαλώσει σε μέγεθος μέχρι και κατά 25% όσο κάνει σεξ. Αυτό μπορεί να γίνει ιδιαίτερα πιο ορατό, όσο πιο μικρό είναι το στήθος αρχικά.

Περισσότερο σεξ, περισσότερο εισόδημα
Αυτή η έρευνα, μάλιστα, έγινε σε ελληνικά σπίτια. Φαίνεται πως όσοι έκαναν σεξ περισσότερες από τέσσερις φορές την εβδομάδα, είχαν μεγαλύτερο εισόδημα σε σχέση με όσους το έκαναν λιγότερο συχνά. Τώρα, ποιο από τα δύο πρέπει να συμβεί πρώτο για να ακολουθήσει το άλλο, δεν ξέρουμε... αλλά δεν θα λέγαμε όχι σε κανένα από τα δύο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v