ΣΧΕΣΕΙΣSEX

65% αυξήθηκε το διαδικτυακό σεξ, λέει ο Θάνος Ασκητής

Έρευνα του καθηγητή έδειξε ότι το διαδικτυακό σεξ κυριαρχεί σε μεγάλα ποσοστά την περίοδο πανδημίας

65% αυξήθηκε το διαδικτυακό σεξ, λέει ο Θάνος Ασκητής

Ο κόσμος φαίνεται να περνά καλά και ας μην κάνει φυσικό σεξ στην πανδημία, αφού εναλλακτικές υπάρχουν με κορυφαία το διαδικτυακό σεξ.

Σύμφωνα με σχετική έρευνα του καθηγητή ψυχιατρικής Θάνου Ασκητή, σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 65% στο διαδικτυακό σεξ, ενώ στις πραγματικές, ζωντανές επαφές καταγράφηκε πτώση της τάξης του 45%.

Ο καθηγητής μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και τον Θάνο Σιαφάκα, εξήγησε ότι οι άνθρωποι κρύφτηκαν στο Internet και πως η πανδημία εξαθλίωσε τις κακές σχέσεις και τις έφερε σε μεγαλύτερη συγκρουσιακή λογική.

«Η ανθρώπινη ζωή χάνεται στη συναισθηματική σύνδεσή της», συμπλήρωσε ο ίδιος, τονίζοντας πως οι άνθρωποι ζουν εγωκεντρικά και αυτό δεν είναι απόρροια μόνο της πανδημίας.

Στην περίοδο της πρώτης καραντίνας, ένα επιπρόσθετο 10% ανέβηκε στο κρεβάτι, το οποίο όμως χάθηκε στην πορεία, στις επόμενες φάσεις της πανδημίας, υπογράμμισε.

«Είμαι 36 χρόνια γιατρός, πρώτη φορά έδωσα τόσα πολλά υπνωτικά φάρμακα και ηρεμιστικά σε ανθρώπους, στην προσπάθειά τους να κοιμηθούν», κατέληξε στη συνέντευξή του ο κ. Ασκητής.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v