Περίεργη φετιχιστική τέχνη στο ίντερνετ

Κλικάροντας αυτό το κείμενο, συμφωνείς ότι είσαι άνω των 18, πως δεν είσαι σε κοινόχρηστη συσκευή και πως δεν βρίσκεσαι στην δουλειά.
Περίεργη φετιχιστική τέχνη στο ίντερνετ
Πριν πούμε και δείξουμε οτιδήποτε, πρέπει να ενημερώσουμε πως το παρόν κείμενο περιέχει συνδέσμους σε πορνογραφικό υλικό, καθώς και εικόνες τις οποίες δεν είναι καλό να δεις σε χώρο που θα μπορούσε να σε δει το αφεντικό σου. Επειδή αν υπάρχει ένας κανόνας που ισχύει σε αυτή την ζωή, είναι πως αν κάτι υπάρχει, τότε θα υπάρχει και σε πορνογραφική εκδοχή.

Αυτός είναι ο κανόνας 34, για την ακρίβεια. Και είναι κάτι που συμβαίνει από τις απαρχές του ανθρώπινου πολιτισμού, όχι μόνο του ίντερνετ. Απλά στο ίντερνετ είναι πιο εύκολο να δημοσιεύσεις το παράξενο, φετιχιστικό πορνό σου και να βρεις κόσμο που θα σε πληρώσει για να φτιάξεις περισσότερο.

Η ιδέα για το κείμενο ήρθε όταν ανάμεσα στους συνεργάτες σχολιάστηκε αυτό το meme, που απεικονίζει μια ξανθιά σεξοβόμβα να διαβάζει ένα βιβλίο και να μεταμορφώνεται σε μια σεμνή, καστανή κοπέλα.


Άπειρα σχόλια από κάτω έλεγαν πως επρόκειτο για σεξισμό. Το ακόμα πιο αστείο είναι πως το κανονικό έργο δείχνει την σκηνή ανάποδα, κάπως έτσι δηλαδή. 


Πρόκειται για bimbofication, την μεταμόρφωση δηλαδή μιας σεμνής κοπέλας σε μια προκλητική μπίμπο. Ορίστε ένα αρσενικό παράδειγμα, ας πούμε. 


Ένας ακόμα υπέροχος κόσμος είναι αυτός του vore. Αυτό είναι η... βασικά ξέρεις κάτι; Θα σε αφήσουμε να δεις τις εικόνες για να καταλάβεις τι είναι το vore, και μετά να μην χρειαστεί να το σκεφτείς ξανά, παρά μόνο για να φρικάρεις κάποια πολύ ενοχλητική θεία όταν αρχίσουν να ξαναγίνονται οικογενειακά τραπέζια.



Και ούτε διάσημοι ήρωες μπορούν να γλυτώσουν, ορίστε ας πούμε η Wonder Woman να καταπίνεται από μία τρομακτικά φαλλική γλώσσα και να κολυμπά σε γαστρικά υγρά:


Γενικά, οι σούπερ ήρωες δεν περνάνε καλά σε αυτόν τον κόσμο. Ή περνάνε υπέροχα, απλά με τρόπους που οι πιο συμβατικοί εξ ημών δεν μπορούν να καταλάβουν.


Και γενικά οι διάσημοι έχουν λόγο που δεν γκουγκλάρουν το όνομά τους.


Και, προφανώς, παίζουν και πολλά crossover.


Ούτε ο Sonic περνά καλά.


Για κάποιους, το Ζωούπολη ήταν μια διασκεδαστική παιδική ταινία. Για άλλους, πολιτική προπαγάνδα. Για αυτόν τον καλλιτέχνη, ήταν αφορμή να δημιουργήσει ένα κόμικ με θέμα την έκτρωση.


Αυτό δεν έχουμε σκοπό να το δείξουμε, παρουσιάζουμε απλώς το thumbnail:


Έχεις φάει ποτέ τόσο πολύ που ένιωσες ότι φούσκωσες σαν κυριολεκτικό μπαλόνι; Ορισμένοι άνθρωποι θα ήθελαν να το δουν αυτό, αλλά επειδή είναι παράνομο να ταΐζεις με το ζόρι κάποιον για την σεξουαλική σου ικανοποίηση, δημιουργείται τέχνη όπως αυτή.


Μιλώντας για φουσκωμένα πράγματα, αφήσαμε το χειρότερο για το τέλος, συνεπώς αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία να κλείσεις αυτό το κείμενο από την κόλαση και να επιστρέψεις στην ζωή σου.

...Σίγουρα; Εντάξει. Πάμε. 

Αυτή η εικόνα καταφέρνει να συνδυάσει σεξ με το Άλιεν, φετίχ με γονιμοποίηση και παχυσαρκία, και θα κάνει την Σιγκούρνι Γουίβερ πολύ δικαιολογημένα να πει "Ανέχομαι αυτά τόσα χρόνια και ακόμα δεν έχω κερδίσει ένα γ##ημένο Όσκαρ".


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v