5 συμβουλές για πιο πνευματικό σεξ

Αν θες να πας το σεξ σας στο επόμενο επίπεδο, έχουμε πέντε συμβουλές για να ερεθίσετε και τον εγκέφαλό σας.
5 συμβουλές για πιο πνευματικό σεξ
Το σεξ είναι τέλειο, αλλά αν ψάχνεις για ιδέες για να το κάνεις ακόμα πιο ιδιαίτερο, έχουμε μερικές ιδέες για να το κάνετε πιο εγκεφαλικό και πνευματικό. Και όταν λέμε πνευματικό, θα σου εξηγήσουμε πώς το εννοούμε.

Ετοιμάσου να αλλάξεις την προοπτική σου γύρω από το σεξ.

Αρχικά, μην κοιτάς μόνο τον εαυτό σου
Το σεξ είναι η απόλαυση και το σεξ είναι ο οργασμός, αλλά είναι και τόσα περισσότερα πράγματα. Ξεκίνα να βλέπεις τον εαυτό σου σαν μια σεξουαλική οντότητα και ψάχνε να βρεις την ηδονή στα πάντα. Σε μια συζήτηση, σε ένα βλέμμα. Και φρόντιζε να την ανταποδίδεις με όποιον τρόπο μπορείς.

Μην το βλέπεις μόνο ότι ενώνονται τα κορμιά σας
Ενώνονται και οι προσωπικότητές σας. Οι ολότητές σας. Το σεξ δεν είναι μόνο μεταφορά σωματικών υγρών, αλλά και ενέργειας. Άλλωστε, είναι συν + ουσία. Οι ουσίες σας γίνονται μία, οι σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Το σεξ είναι κάτι πολύ παραπάνω από το σωματικό κομμάτι του.

Ανοίξτε τους ορίζοντές σας
Τι είναι αυτό που δεν έχετε δοκιμάσει στο σεξ, αλλά θα σας ενδιέφερε και τους δύο; Αν το σεξ σας γίνει ρουτίνα, θα καταλήξει βαρετό, ενώ αν προσπαθείτε να ανανεώσετε το μενού σας συνεχώς, τότε το σεξ θα γίνεται κάθε φορά μια διαφορετική, πρωτόγνωρη εμπειρία.

Δείτε το τελετουργικό του ζητήματος
Επειδή, ναι, το σεξ είναι ένα τελετουργικό. Ακόμα κι αν δεν ακολουθεί κάθε φορά το ίδιο μονοπάτι (που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και στα πορνό), είναι μια ιεροτελεσία στην οποία συμμετέχουν δύο άτομα. Και τα πάντα είναι σημαντικά σε μια ιεροτελεστία, τα πάντα εξυπηρετούν έναν σκοπό και τα πάντα πρέπει να απολαμβάνονται.

Δώστε προσοχή ο ένας στο σώμα του άλλου
Και όταν λέμε προσοχή, το εννοούμε ως συνέχεια της προηγούμενης παραγράφου. Μια ιεροτελεστία είναι μία λατρευτική τελετή, και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να λατρέψετε ο ένας το σώμα του άλλου. Να προσφέρετε τον εαυτό σας ως προσφορά στο άλλο άτομο αλλά να τον προσφέρετε και για λατρεία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v