12 πικάντικα μυστικά για καλύτερα προκαταρκτικά

Αν δεν είστε πολύ ικανοποιημένοι από τα προκαταρκτικά σας, έχουμε δώδεκα ιδέες που είναι λίγο πιο τολμηρές.
12 πικάντικα μυστικά για καλύτερα προκαταρκτικά
Δεν γράφουμε αυτό το κείμενο επειδή πιστεύουμε ότι τα προκαταρκτικά σας είναι μηδέν. Μην μας παρεξηγήσεις. Προφανώς και έχετε ακουστά το στοματικό, προφανώς και έχετε ήδη εξερευνήσει ο ένας το σώμα του άλλου με κάθε τρόπο... Το θέμα είναι αν αυτά δεν σαν ικανοποιούν, αν δεν βρίσκετε κοινό μήκος κύματος ή αν πιο απλά ψάχνετε κάτι πιο έντονο.

Επίσης, αν διαβάζεις αυτό το κείμενο αυτή τη στιγμή και είσαι ένα άτομο που αρνείται να κάνει στοματικό, άσχετα από το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό σου, μπορείς να ξεκινήσεις από εκεί. Και να ωριμάσεις, υποθέτουμε.

*Στείλε μέσα στην ημέρα ένα μήνυμα τόσο χυδαίο, τόσο προκλητικό, που θα κάνει ένα μικρό ανεύρυσμα να σκάσει μέσα στο κεφάλι του.
*Και, μιλώντας για χυδαιότητα, πάντα είναι καλή στιγμή να τεστάρετε τα όριά σας στα βρωμόλογα. Και πάντα είναι καλή στιγμή να τα επαναπροσδιορίσετε.
*Και αφού εξετάσετε την σχέση σας με τα βρωμόλογα, δοκιμάστε να τα χρησιμοποιήσετε πιο επιθετικά, χτίζοντας ένα φουλ σενάριο εξευτελισμού.

*Μιλώντας για επανεξέταση απόψεων της ζωής μας, πότε ήταν η τελευταία φορά που αισθάνθηκες πόνο; Θα ήθελες να βιώσεις κάτι τέτοιο ξανά; Πόσο έντονα;
*Μιλώντας, επίσης, για πόνο, πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με το BDSM θέλουν να δηλώνουν περήφανα ότι είναι απλώς μία σεξουαλική προτίμηση που δεν συνδέεται με την ψυχολογία τους, αλλά εμείς θα σου πούμε "Γιατί όχι;". Κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει απ' το να εξερευνήσεις τα τραύματά σου σεξουαλικά, αρκεί να ξέρεις ότι το κάνεις με ασφάλεια.
*Επίσης, μιλώντας για BDSM, υπάρχει μία τεχνική που ονομάζεται figging και πρακτικά είναι η χρήση ξεφλουδισμένου τζίντζερ ως butt plug. Στην αρχαιότητα ήταν τρόπος να μην κρεμάνε τα άλογα τις ουρές τους, στον μεσαίωνα προφανώς έγινε ανθρώπινο βασανιστήριο, πλέον προκαλεί ηδονή. Αυτή ήταν μια πληροφορία που μάθαμε κάνοντας έρευνα για αυτό το κείμενο και, όχι, εμείς ευχαριστούμε.

*Το ξέρουμε ότι η ηχομόνωση είναι κάτι δύσκολο να βρεις με βασικό μισθό, αλλά επίσης θα πούμε πως το μόνο πράγμα που σε σταματά από το να φωνάξεις όσο δυνατά θέλεις πάνω στο σεξ, είναι... τι; Ότι θα μάθουν οι γείτονες πως κάνεις σεξάρα; Ξύδι.
*Βρείτε έμπνευση στο πορνό. Αυτή είναι συμβουλή για εκείνες τις μέρες που θέλετε να κάνετε σεξ, αλλά επίσης βαριέστε και λίγο, οπότε μια άρρωστη τσόντα θα προσφέρει κάποιες καινούριες ιδέες.
*Ξεκινήστε να φιλιέστε. Αρχίστε να φιλιέστε πιο έντονα. Συνεχίστε έτσι. Μην το πάτε στο σεξ. Μερικές φορές είναι ακόμα καλύτερο απλά να φιλιέσαι για ώρες.

*Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε παιχνίδια. Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή μεγαλώνουμε, αλλά μεγαλώνουμε επειδή σταματάμε να παίζουμε. Τώρα πηγαίνετε να αγοράσετε ένα ντίλντο.
*Ζήστε μια Βικτωριανή φαντασίωση, γράφοντας ο ένας στον άλλο βρώμικες ερωτικές επιστολές. Η γκαρνταρόμπα της εποχής, επίσης, καθόλου κακή. Μπόνους πόντοι ρεαλισμού αν κάνετε και τακτικά διαλείμματα για βήχα του φυματικού.
*Μπείτε μαζί στο ντους για να σαπουνιστείτε παρέα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v