Τι λέει για τη σχέση σας το σεξ που κάνετε;

Το σεξ που κάνεις λέει για τη σχέση σου προφανώς πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις κι ήρθε η ώρα να τα μάθεις όλα.
Τι λέει για τη σχέση σας το σεξ που κάνετε;

Το σεξ είναι δίχως άλλο μια από τις αιτίες που θέλουμε οι περισσότεροι να παραμείνουμε ζωντανοί και να το εξασκούμε. Το καλό σεξ προφανέστατα βελτιώνει τη ζωή μας, φορώντας στο πρόσωπο μας ένα υπέροχο χαμόγελο. Αντίθετα, το κακό σεξ, προξενεί κακή διάθεση και σου χαλάει τις μέρες τις νύχτες όπως και τα απογεύματα αφού σε κάνει να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που πήγε στραβά πάλι. Όπως μπορείς να καταλάβεις λοιπόν το σεξ που κάνεις, λέει πολλά περισσότερα από όσα νόμιζες για σένα όπως και για τη σχέση σου. Όλα αυτά προσπαθήσαμε να αποσαφηνίσουμε παρακάτω, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.



Ιεραποστολικό

Κλασική κι αγαπημένη στάση που εδώ και χρόνια έχει αγαπημένους φίλους, έχει όμως κι ορκισμένους εχθρούς. Παρότι λοιπόν σε κάποιους φαίνεται πεζή, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είναι και βαρετή και υπό τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να γίνει εξόχως ενδιαφέρουσα. Οι άνδρες που την επιλέγουν συνήθως είναι πιο δοτικοί και τρυφεροί ως άνθρωποι, από τη μία πλευρά, φοβούνται να πάρουν ρίσκα από την άλλη. Βαδίζουν στα σίγουρα κι επενδύουν συνήθως στα προκαταρτικά και το dirty-talking. Οι γυναίκες που την επιλέγουν προτιμούν να δίνουν στον άνδρα την πρωτοβουλία γενικότερα στη σχέση, πράγμα που συχνά καταλήγει προβληματικό ως προς την ολοκλήρωση. Από την άλλη πολλές γυναίκες φαντασιώνονται να δίνουν τον έλεγχο στον άντρα με τον οποίο κάνουν σεξ, επομένως αν είναι επιδέξιος τότε αμφότεροι θα το απολαύσουν.

Στοματικός έρωτας

Οι άντρες που ζητάνε στοματικό έρωτα από τη σύντροφο τους, συνήθως είναι πιο διασκεδαστικοί και παιχνιδιάρηδες, ενώ αποφεύγουν να λειτουργούν με ένα συγκεκριμένο τρόπο και πρόγραμμα πάνω στο σεξ. Αντίστοιχα οι γυναίκες που το ζητούν είναι δυναμικές, μιας και- ακόμη και σήμερα- για κάποιους άντρες θεωρείται ταμπού. Αν λείπει από μια σεξουαλική σχέση, ωστόσο, χτυπάει ένα καμπανάκι κινδύνου ως προς την φλόγα που μοιάζει να έχει χαθεί πια από το ερωτικό κρεβάτι.

Η γυναίκα από πάνω/ Cowgirl

Τα ζευγάρια που επιλέγουν τη συγκεκριμένη στάση είναι συνήθως πολύ ευτυχισμένα και απολαμβάνουν από κοινού τόσο την κοινή ζωή όσο και την συμβίωση. Δίνουν μεγάλο βάρος και οι δυο στην ικανοποίηση του συντρόφου τους, ενώ είναι ανοιχτοί και σε πιο έντονες καταστάσεις και μπράβο τους.

Doggy style

Σίγουρα η σχέση όσων αρέσκονται στην αγαπημένη στάση των ταινιών πορνό, ισορροπεί ανάμεσα στην αγάπη και το ερωτικό πάθος που μπορεί να γίνει πιο Kinky όταν το απαιτεί η κατάσταση. Πιο αλέγροι σίγουρα και με έντονο ταμπεραμέντο οι fans του doggy έχουν μια σχέση που βασίζεται στο πάθος και τα παιχνιδιάρικα βλέμματα και ερωτικά μηνύματα

Spooning

Εδώ πέρα έχουμε την χαρά των ρομαντικών μιας και μιλάμε για την πιο αγαπησιάρικη σεξουαλική στάση. Χαλαροί και χωρίς πολύ άγχος επενδύουν στην διάρκεια κι όχι στην ένταση. Πιο συχνά την επιλέγουν ζευγάρια σε μακροχρόνια σχέση που δεν έχουν να αποδείξουν κάτι στο ερωτικό τους ταίρι!

Στα όρθια

Εδώ έχουμε το κλασικότερο παράδειγμα μιας σχέσης που λαμπαδιάζει από το πάθος του ενός για τον άλλο. Επομένως, αναζητούν την πρώτη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί για να ζήσουν τον έρωτα τους και το μέρος που θα συμβεί αυτό, δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα. Τολμηροί και καθόλου συνεσταλμένοι όσοι την επιλέγουν είτε πρόκειται για ευκαιριακούς εραστές είτε για sex addicts, είτε για τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας που το λέει η περδικούλα τους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v